27. marec 2017

HP Envy Phoenix 860 bo očaral vse resne igričarje

 

Ko izbiramo namizni računalnik za igre, je najbolj pomembno, da je ta dober, zmogljiv in hitro odziven. Tem kriterijem najbolj ustreza HP Eny Phoenix 860. Envy serija, ki je na tržišču prisotna že nekaj časa, predstavlja vrh HP ponudbe. S postavljaškim ohišjem v trenutku privabi pogled, hkrati pa navduši z zmogljivostjo in tihim delovanjem. Največji prenosnik iz te serije je HP Envy 17. Priljubljen pa je tudi HP Envy 15, katerega cena je navdušila že številne.

Z nakupom računalnika HP Envy Phoenix 860 boste dobili praktičen in zmogljiv računalnik lepega videza.HP Eny Phoenix 860 ima vgrajen čisto nov procesor 6. generacije, Intel Core i7-6700. Da namizni računalnik deluje zelo hitro, skrbi 16 GB rama in kar 256 GB SSD diska in še dodatnih 2TB. Grafična kartica NVIDIA GeForce GTX 980Ti, s kar 6 GB spomina poskrbi, da bo namizni računalnik kos prav vsem zahtevnim opravilom in igricam.

 

Hp envy phoenix 860Odlični prenosniki za vse okuse in potrebe

 

Nakup prenosnika ali namiznega računalnika je odločitev, ki je v največji meri odvisna od tega, za kakšne namene ga potrebujete. Zato je izredno pomembno, da si za nakup vzamete čas, preverite ponudbe, povprašajte strokovnjake in da upoštevate tudi svoje denarne zmožnosti. HP ima v računalniških trgovinah v Sloveniji vsekakor primat, saj ponuja daleč največ različnih prenosnikov in sestav. Izbira je še posebej široka v nizkem in srednjem cenovnem rangu, kjer je na voljo veliko različnih modelov, kot je je prenosnik HP Envy 17 ali namizni računalnik HP Envy Phoenix 860.

 

HP Envy 15 – cena še nikoli ni bla tako ugodna

 

HP Envy 15 se ponaša z nesvetlečim zaslonom v velikosti 39,6 cm (15,6''), katerega resolucija je 1920x1080 pik. Poganja ga izredno zmogljiv Intel Core i7 ali i5, ki bo z lahkoto opravil vse vaše bistvene operacije. Prenosnik ima v sebi 16 GB delovnega pomnilnika (RAM), 1000 GB trdega diska za shranjevanje podatkov in grafično kartico Nvidia Geforce GTX 950M. S priključkom USB 3.0 je prenos podatkov na zunanjo napravo še hitrejši.

 

HP prenosniki so izdelani, da trajajo, in bodo zadovoljili tako tiste, ki bi radi igrali kako igro, kot tudi one, ki si želijo preprost, a učinkovit in kakovosten prenosni računalnik. Še vedno ne veste, ali bi izbrali namizni računalnik HP Envy Phoenix 860 ali katerega od prenosnikov iz linije HP Envy? Potem ste na pravem mestu. V naši spletni trgovini boste dobili vse odgovore.

Vabljeni.

 

 

HP Envy – kakovostni, zmogljivi, lepi prenosniki po ugodni ceni

 

Iščete kakovosten in zmogljiv prenosnik, za katerega ne boste odšteli vseh svojih prihrankov? HP Envy prenosniki so prava izbira. Na tržišču so prisotni že kar nekaj časa, še zlasti priljubljen pa je HP Envy 15, katerega cena je še posebno ugodna. Z nakupom prenosnika HP Envy boste dobili praktičen in zmogljiv računalnik lepega videza. 

Nakup prenosnika je odločitev, ki je v največji meri odvisna od tega, za kakšne namene ga potrebujete. Zato je izredno pomembno, da si za nakup prenosnega računalnika vzamete čas, preverite ponudbe, povprašajte strokovnjake in da upoštevate svoje denarne zmožnosti.

V naši spletni trgovini vas čaka široka ponudba HP prenosnikov, med katerimi je tudi HP Envy 15. Cena vas bo zagotovo navdušila.

 

HP Envy 15 – cena navdušila že mnoge

 

HP Envy 15 se ponaša z nesvetlečim zaslonom v velikosti 39,6 cm (15,6''), katerega resolucija je 1920x1080 pik. HP Envy poganja izredno zmogljiv Intel Core i7 ali i5, ki bo z lahkoto opravil vse vaše bistvene operacije. Prenosnik ima v sebi 16 GB delovnega pomnilnika (RAM), 1000 GB trdega diska za shranjevanje podatkov in grafično kartico Nvidia Geforce GTX 950M. S priključkom USB 3.0 je prenos podatkov na zunanjo napravo še hitrejši.

Vašim potrebam glede zabave in storilnosti se čudovito prilagaja tudi izjemno prožen HP Envy x360. Opremljen je s procesorjem Intel Core i5–6200U, 8 GB delovnega pomnilnika (RAM), hitrega 256GB SSD trdega diska za shranjevanje podatkov in grafično kartico Nvidia Geforce 930M.

 

Računalnik za igre naj bo dober, zmogljiv in hitro odzivenhp envy phoenix

 

Če ste resen igralec iger na računalniku, ali bi to radi postali, vas bo zagotovo navdušil računalnik HP Envy Phoenix 860. Vgrajen ima čisto nov procesor 6. generacije, Intel Core i7-6700. Da namizni računalnik deluje zelo hitro, skrbi 16 GB rama in kar 256 GB SSD diska in še dodatnih 2TB. Grafična kartica NVIDIA GeForce GTX 980Ti, s kar 6 GB spomina poskrbi, da bo namizni računalnik kos prav vsem zahtevnim opravilom in igricam.

 

 

Odlični prenosniki za vse okuse in potrebe – HP Envy 15 po ugodni ceni

 

HP Envy prenosniki imajo posebno mesto med prenosnimi računalniki. Po zaslugi močnega procesorja so visoko zmogljivi, njihove računalniške komponente pa odlikuje visoka kakovost. Ne glede na to, ali želite predvajati filme, uporabljati družabna omrežja, brskati po spletu ali urejati fotografije, prenosnik HP Envy 15 cena je navdušila že številne, vam ponuja vse, kar potrebujete za povezavo s svojim svetom.

 

HP Envy 17 – prenosnik, na katerega marsikdo gleda z zavistjo

 

HP Envy (v slovenščini zavist) predstavlja serijo računalnikov, ki naj bi bila namenjena predvsem večpredstavnim vsebinam, njeni ciljni publiki pa pomeni videz več kot povprečnemu računalnikarju.

Z nakupom prenosnika iz te serije boste dobili praktičen in zmogljiv računalnik lepega videza. Po zaslugi ugodne cene pa zanj ne boste pognali vseh svojih prihrankov. Največji prenosnik iz te serije je HP Envy 17.

HP prenosniki so v povprečju zelo dobre izdelave in tudi HP Envy 17 ne razočara. Kot pove že ime, nosi 17,3-palčni zaslon, katerega ločljivost je visokih 1920 x 1080. Gre torej za velik prenosnik, ki pa svojo velikost silno dobro skriva. Deluje namreč zelo tanek in na hitro bi mu prisodili kakih 15 col. Ohišje je aluminijasto, notranjost pa povsem preprosta - poleg črne tipkovnice opazimo le še eno tanko tipko za vklop in izklop naprave. Na robu pokrova se, kadar je seveda prenosnik prižgan, sveti moder HP logo. Vgrajena strojna oprema ne razočara. HP Envy 17 i7 je opremljen s procesorjem Intel Core i7-6700HQ, 16 GB delovnega pomnilnika (RAM), 2000GB diska za shranjevanje podatkov. HP Envy 17 vsebuje Nvidia GeForce GTX 950M 4GB grafično kartico ter priključek USB 3.0 za še hitrejši prenos podatkov na zunanjo napravo.

 

HP Envy navdušuje tudi kot namizni računalnik

 

HP ima v računalniških trgovinah v Sloveniji vsekakor primat, saj ponuja daleč največ različnih prenosnikov in sestav. Izbira je še posebej široka v nizkem in srednjem cenovnem rangu, kjer je na voljo veliko različnih modelov, kot sta prenosnika HP Envy 13 in 15 ali namizni računalnik HP Envy Phoenix 860. Zlasti slednji bo navdušil ljubitelje računalniških iger. Vgrajen ima čisto nov procesor 6. generacije, Intel Core i7-6700. 16 GB rama skrbi da namizni računalnik deluje zelo hitro, računalnik pa ima tudi kar 256 GB SSD diska in še dodatnih 2TB. Grafična kartica NVIDIA GeForce GTX 980Ti s kar 6 GB spomina poskrbi, da bo namizni računalnik kos prav vsem zahtevnim opravilom in igricam.

 

HP Envy 17 kakovosten, zmogljiv, lep prenosnik po ugodni ceni

 

Nakup prenosnika je odločitev, ki je v največji meri odvisna od tega, za kakšne namene ga potrebujete. Če iščete kakovosten, zmogljiv, lep in cenovno ugoden prenosnik, potem je HP Envy 17 prava izbira za vas. Ne glede na to, ali želite predvajati filme, uporabljati družabna omrežja, brskati po spletu ali urejati fotografije, vam ta prenosnik ponuja vse, kar potrebujete za povezavo s svojim svetom.