15. maj 2017

Hlače z naramnicamiHlače z naramnicami in druge delovne hlače


Hlače z naramnicami so ene od vrste delavskih hlač, ki jih uporabljamo pri številnih dejavnostih in poklicih. V podjetju Trgos smo specializirani za prodajo zaščitne in delavske opreme, kamor seveda spadajo tudi delovne hlače. Naša pestra in vedno ugodna ponudba obsega številne modele, barve in različne funkcionalnosti, med katerimi boste zagotovo našli prave hlače zase.


Delovne hlače za vsa okolja in pogoje


Delovne hlače so med vsemi oblekami običajno najbolj obrabljene, saj so redno izpostavljene umazaniji in poškodbam. S svojimi številnimi žepi in zankami pa so tudi funkcionalni delovni pripomoček, zato je treba za dolgo življenjsko dobo izbrati visoko kvalitetne materiale. Delovne hlače so lahko hlače z naramnicami, a ne nujno. Izdelane so iz različnih materialov, v naši ponudbi so takšne iz 100-odstotnega bombaža, mešanice poliestra in bombaža ali pa tudi iz poliamida/klorovlakna. Za ljubitelje jeansa ponujamo tudi ta priljubljen material.


delovne hlačeHlače z naramnicami za boljše udobje


Naše  hlače z naramnicami se odlično prilegajo, saj so naramnice elastične, udobne in nastavljive. Dobite jih v različnih materialih in barvah. Veliki sredinski žep z zadrgo, prsni žep za mobilni telefon, žep za meter, dva hrbtna žepa in še hlačne vrvice pri gležnjih omogočajo maksimalni izkoristek in funkcionalnost pri delu, tako da bo vedno vse na dosegu roke.

Ponujamo še odsevne (visokovidljivostne) hlače z naramnicami, in sicer v oranžni barvi. Vodoravni odsevni trak obkroža celoten pas, dva odsevna pasova pa sta tudi na hlačnicah. Seveda hlače krasijo tudi številni žepi.


Oprema za gozdarje


Delo v gozdu je zelo zahtevno in lahko tudi nevarno, zato smo za gozdarje pripravili posebno ponudbo vrhunske gozdarske opreme, seveda tudi hlače za delo v gozdu. Naša zaščitna oblačila so izdelana iz sodobnih materialom, ki ščitijo pred vremenskimi vplivi, odvajajo vlago, mrežica pa ščiti proti urezu z verigo žage. Vsi naši artikli so narejeni po visokih standardih ter v skladu z evropsko zakonodajo in predpisi.


Zaščita pred dežnimi kapljami


Poseben sklop pa so  dežna oblačila: dežne hlače, jakne, čevlji in palerine. Večina dežnih oblačil je narejenih iz poliuretana, purteksa ali poliamida, ki odlično varujejo pred mokroto in ščitijo tudi pred vetrom. Šivi so visokodporni, material pa lahek in prijeten za nošenje.

Pri nas najdete tudi zaščitne čelade in varnostne brezrokavnike ter drugo opremo, skratka, poskrbimo za vse mojstre. Naročite svoje delavske hlače (z naramnicami ali brez), dežne hlače ali hlače za delo v gozdu še danes ali pa nas obiščite v Trgos trgovini na Alpski 62 v Lescah.