Dovoljenje za gradnjo vrtnega montažnega bazena z vso opremo doma

08. november 2017

Vrtni bazeniVrtni montažni bazeni so nekaj, brez česar ne gre, če si ne znate predstavljati, da bi dlje zdržali brez vode in rekreacije v njej. So nujna opcija za vsakogar, ki si brez vode in plavanja ne predstavlja kvalitetnega in izpolnjenega življenja. Vrtni bazeni pa ne pomenijo samo svobode plavanja kadarkoli si to zaželite, ampak predstavljajo tudi sprostitev in veliko užitka v vašem prostem času. Vrtni bazeni oziroma masažni bazeni zasvojijo, saj si tisti, ki so enkrat užili radost, ki jo prinesejo montažni vrtni bazeni, doma brez bazena in ustrezne opreme skoraj ne znajo več predstavljati. Gradnja bazena doma s folijo za bazene je tako nekaj, za kar se odloča vse več investitorjev, ko postavljajo novogradnjo ali pa izvajajo sanacijo. Ker v Sloveniji gradnja bazena dovoljenja ne zahteva, je to toliko lažje.


Vrtni bazeni so cenovno ugodni

Dovoljenje za gradnjo bazena je potrebno le v primeru, če gre za res zelo velike vrtne bazene. Cena montažnih vrtnih bazenov je zelo ugodna in si jo lahko privošči veliko število investitorjev. Gradnja zidanega bazena doma je dosti dražja od montažne izvedbe, zato se za to opcijo odloča manj graditeljev. Poleg tega je montaža hitra in enostavna. Seveda pa je prej treba opraviti pripravljalna zemeljska dela, da lahko bazen vgradimo. V naši trgovini najdete vse, kar potrebujete za bazene in opremo za dom. Omogočamo vam kvalitetne proizvode po ugodni ceni.


Dovoljenje za gradnjo bazena je potrebno le redko

gradnja bazena dovoljenjeV Sloveniji je dovoljenje za gradnjo bazena potrebno le, če bazen presega prostornino 60 m3. To je dobra novica za ljubitelje vrtnih bazenov, ker je bazen, ki meri 60 m3, že zelo velik in se za takšno velikost odločijo niti ne odločijo vsi graditelji. Tudi na Hrvaškem dovoljenje za gradnjo bazena ni potrebno – podobno, kot je to v Sloveniji, kar je seveda dobra novica za tiste, ki imajo na Hrvaškem vikend in bi si radi tam z bazenom popestrili preživljanje časa ob prostih dnevih in tednih.