06. februar 2017

Gozdarska zaščitna oprema – kvalitetne gozdarske čelade


Gozdarska zaščitna oprema je namenjena vsem gozdnim delavcem. Tudi v gozdu prihaja do nesreč pri delu, zato se je potrebno primerno zaščititi. Ker je zaščita tista, ki nam lahko v primeru nesreče reši življenje je pomembno, da je izdelana iz kvalitetnih materialov. Delovna oblačila morajo v prvi vrsti zadostiti varnostnim kriterijem, hkrati pa morajo biti tudi udobna za nošnjo. Pri delu nas nikakor ne smejo ovirati. Nepogrešljivi del varnostne opreme vsakega gozdarja je gozdarska čelada. V podjetju Trgos smo se specializirali za uvoz in prodajo zaščitne opreme, zato vam nudimo velik izbor različnih produktov. Stremimo k temu, da našim kupcem nudimo čim večjo kvaliteto po čim bolj ugodni ceni. Potrebujete gozdarsko zaščitno opremo? Vabimo vas k ogledu ponudbe!


Gozdarske čelade

Gozdarske čelade nas ne morejo varovati pred padajočim drevjem – v prvi vrsti so namenjene zaščiti glave pred morebitnimi padajočimi vejami in varnosti v primeru padca. Opremljene morajo biti z vizirjem oziroma masko za zaščito obraza in glušniki za zaščito sluha. Cena gozdarske čelade je ugodna. Nikakor ne tvegajte poškodb zaradi neuporabe primerne zaščitne čelade. Svetujemo vam, da preverite našo ponudbo na spletni strani. V primeru dodatnih vprašanj nas kontaktirajte, saj vam bomo z veseljem svetovali na podlagi večletnih izkušenj. Z našo gozdarsko zaščitno opremo je vsak gozdar varen.

 

Gozdarska zaščitna čeladaHlače za delo v gozdu


Gozdarska zaščitna oprema – kjer vsak gozdar najde vse!

Gozdarska zaščitna oprema je precej obširen pojem, saj gre za več različnih delov, ki so namenjeni zaščiti gozdarjev. Mednjo uvrščamo tudi hlače za delo v gozdu in gozdarsko čelado. V podjetju Trgos smo za vas pripravili obširno ponudbo kvalitetne gozdarske zaščitne opreme, zato vas vabimo k ogledu izdelkov. Vaša varnost je na prvem mestu!