16. marec 2018

Gotovi parketi v podjetju Frischeis so sinonim za kakovost


Podjetje J.U.A. Frischeis d.o.o. se ukvarja s prodajo kakovostnih izdelkov vodilnih in priznanih proizvajalcev od gotovih parketov, vinila in ostalih notranjih in zunanjih oblog do dekorativnih in konstrukcijskih plošč ter gradbenega lesa, funirja, notranjih vrat, razreza in robljenja. Odlikujejo nas odgovornost, zanesljiva kakovost in več kot 70 let izkušenj pri prodaji gotovih parketov in ostalih izdelkov iz lesa in z veseljem lahko povemo, da smo danes največji slovenski trgovec lesa in lesnih materialov kot je gotovi parket. Naša odlika je strast do lesa, saj imamo les in delo z njim radi, prav tako pa strast prenašamo na naše zaposlene, ki so strokovno usposobljeni za nasvete in svetovanje o gotovem parketu ali drugih izdelkih. V naših akcijah gotovih parketov lahko izbirate med različnimi vrstami gotovih parketov od oreha, hrasta in češnje do iglavcev, obenem pa imamo za vse gotove parkete na voljo izjemno ugodne cene. Obiščite akcije gotovih parketov in si zagotovite svojega.


Gotovi parketi, vinil, pluta, laminat in ostale talne obloge

Gotovi parketi spadajo pod notranje talne obloge, ki poleg gotovih parketov vseh vrst obsegajo še vinilne obloge, obloge iz plute in laminat. Gotovi parket je narejen iz različnih vrst lesa od hrasta, oreha in češnje do iglavcev, odvisno od tega kako svetel oz. temen les želite imeti v vašem stanovanju ali hiši. Nudimo ugodne akcije gotovih parketov in prepričani smo, da lahko vsak najde primeren gotov parket zase. Ena od pomembnih notranjih oblog je tudi vinil, ki je sicer narejen iz pvc materiala, a odlično posnema les in ostale materiale, zato se poleg gotovih parketov največ ljudi odloča za vinilne talne obloge. V naši spletni trgovini si lahko poleg že omenjenih gotovih parketov in vinila zagotovite tudi ostale notranje obloge od plute do laminata ter zunanje talne obloge. V kolikor vas zanima gotov parket nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri, katera barva lesa bo najbolj primerna za vaš prostor, da bo lepega videza in prijeten.

 

Gotovi parketiAkcija gotovega parketa


Gotovi parketi – različne vrste lesa za vtis domačnosti in udobje

Gotovi parketi so eden izmed najbolj prodajanih artiklov v naši ponudbi, saj tako kot mi tudi naše stranke delijo strast do lesa, katerega ne odtehta nobena imitacija. Gotovi parketi obsegajo pestro barvno paleto narave, izbirate lahko med nekoliko svetlejšim lesom kot je bukev,  se odločite za hrast ali češnjo, ali pa vas zanima bolj temen les kot je oreh. Vsi gotovi parketi v naši ponudbi sledijo trendom sodobnega oblikovanja in so izjemno odporni, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo, obenem pa so naše stranke navdušene nad estetiko prostora, ki jo zagotavlja gotovi parket. V kolikor se boste odločili za gotovi parket iz iglavcev bodo vaši prostori živahni in prijetni, saj les iglavcev zagotavlja občutek udobja. V naših akcijah gotovih parketov na spletni strani ali v razstavno prodajnem salonu si lahko ogledate vse vrste gotovih parketov, ki so na voljo po resnično ugodni ceni v kombinaciji s kvalitetnimi materiali. Poleg kakovostnega blaga zagotavljamo tudi hitro dostavo le-tega, razrez in robljenje, polaganje gotovega parketa, podporo in marketing, skratka celovito storitev od naročila do polaganja, saj se zavedamo, da je zadovoljstvo strank najbolj pomembno.


Akcije gotovih parketov – pred naročilom naredite 3-d izris prostora

Pred nakupom gotovih parketov je pomembno, da se prepričate, kakšen gotovi parket je najbolj primeren za posamezen prostor. Pomembno je, da se bo ujemal z ostalimi stvarmi v prostoru od omar, postelj do barve sten, saj bo le tako lahko poudaril vaše stanovanje ali hišo. Zavedamo se, da je izbira gotovih parketov ogromna in da je slika na internetu ali vzorec v prodajno razstavnem salonu eno, položen gotov parket v stanovanju pa nekaj povsem drugega, zato imamo v našem podjetju posebno ponudbo. Sami si lahko  izrišete 3-d izris prostora z izbranim gotovim parketov, pobarvate stene in tako vidite, kako bi izgledal gotov parket v vašem prostoru. Verjamemo, da bo s tem odločitev veliko lažja. V kolikor boste tudi po 3-d izrisu imeli kakršnokoli dodatno vprašanje o gotovem parketu v akciji smo vam vedno na voljo – naši strokovno usposobljeni sodelavci bodo odgovorili na vsa vaša vprašanja, upoštevali vaše želje in ideje ter vam svetovali o pravilni izbiri gotovih parketov v akciji.


Gotovi parketi – ugodna cena vseh materialov

V podjetju Frischeis se zavedamo, da je poleg tradicije pomemben tudi napredek, zato se trudimo, da smo v koraku s časom in našim strankam pri prodaji gotovih parketov nudimo najboljše izdelke in najboljše sodelovanje. Naš moto in hkrati filozofija je – ničesar ni, da bi bilo nemogoče, zato zagotavljamo kakovost vseh vrst storitev od naročila do polaganja gotovih parketov. Poleg kakovosti zagotavljamo ugodno ceno gotovih parketov ne glede na material, od hrasta, češnje do oreha, bukve in iglavcev. Verjamemo, da bo v naših akcijah gotovih parketov vsakdo našel primeren gotov parket. Obiščite nas in se prepričajte o pestri izbiri, kvaliteti in ugodnih cenah gotovih parketov. Mi smo pravi naslov za vas.