26. april 2016

Glasbena trgovina Music Max

V glasbeni trgovini Music Max najdete pestro ponudbo raznovrstne glasbene opreme in različne  glasbene instrumente od kitar, do pihal in klaviatur.

V naših poslovalnicah so vam ob preizkušanju glasbenih instrumentov vedno na voljo strokovni nasveti prodajnih svetovalcev.

Glasbena trgovina Music Max se ukvarja z veleprodajo in malo prodajo glasbil in glasbene opreme za začetnike in profesionalne glasbenike. Obiščite katero od naših poslovalnic ali pa si izdelke oglejte kar v naši spletni glasbeni trgovini.

 

Pestra izbira raznovrstnih glasbenih instrumentov

Glasbena trgovinaVabljeni v našo glasbeno trgovino Ljubljana (Šmartinska 106) in našo poslovalnico v Celju (Levstikova ulica 1d) kjer vas čaka pestra izbira kvalitetnih glasbenih instrumentov. V ponudbi imamo glasbila s strunami, bobne in tolkala, inštrumente s tipkami, pihala/trobila, ozvočenja, studijsko opremo, računalniško glasbeno opremo, glasbeni pribor, razsvetljavo in knjige.

Vse obiskovalce naše spletne trgovine prisrčno vabimo, da nas obiščete tudi v naših prostorih v Ljubljani in Celju kjer vam bomo z našim znanjem in izkušnjami z veseljem predstavili kaj novega in zanimivega za vas.

Če instrumente naročate preko spleta naprošamo, da ob prejemu pošiljke takoj preverite:      

  • celovitost pošiljke
  • morebitne poškodbe

Tovrstne reklamacije morate prijaviti dostavni službi, ki vam je blago dostavila najkasneje v roku 24 ur. Vidne poškodbe paketa javite dostavni službi takoj ob prevzemu.

 

Akcijska ponudba glasbene opreme

Spremljajte našo spletno glasbeno trgovino in bodite na tekočim z novostmi na glasbenem področju in seveda redno spremljajte akcijsko ponudbo in si zagotovite ugodno ceno glasbenih instrumentov.

Glasbena trgovina Music Max – prodaja glasbil in glasbena oprema po vašem okusu. Ponujamo vam tudi možnost nakupa glasbila na obroke. Obiščite nas v  glasbeni trgovini Ljubljana in Celje ali pa si našo ponudbo oglejte v spletni trgovini. Tam lahko spremljate tudi vse novosti, ki jih ponuja glasbena trgovina MusicMax.