01. september 2017

Garderobne omarice ugodno – tudi vgradne garderobne omare

Garderobne omarice in omare najdemo v vsakem domu. Morda se vam zdi, da ni posebej pomembno, kakšne garderobne omarice oziroma omare izberete, vendar boste kasneje zagotovo obžalovali, če se boste odločili za manj kvalitete garderobne omare. Spalnica in drugi prostori, kjer najdemo garderobne omarice – klasične ali vgradne garderobne omare – bo s premišljeno izbiro garderobne omarice ali omare precej bolj funkcionalna. Obenem pa lahko garderobne omarice in omare poskrbijo tudi za estetsko nadgradnjo in zaokrožitev prostora.

 

Vgradne garderobne omare za zares optimalen izkoristek prostora

Garderobna omaricaDanes so še posebej priljubljene vgradne garderobne omare. Glavna prednost, ki jo prinašajo vgradne garderobne omare, je, da je prostor, ki ga imate na razpolago, z vgradno omaro zares v polnosti izkoriščen. Tako so vgradne garderobne omare kot nalašč tudi tam, kjer se zdi, da nimate prostora za zares funkcionalne garderobne omare. Spalnica manjših dimenzij tako ni več težava, če načrtujete dodatne garderobne omare. Spalnica in drugi prostori v vašem domu bodo s pomočjo vgradne garderobne omare precej bolje organizirani. Tudi v primeru izbire vgradne garderobne omare se lahko odločate med različnimi karakteristikami, ki jih bo imela vaša nova vgradna garderobna omara. Vrata so danes pogosto drsna, saj je to precej bolj praktično. Obenem pa to omogoča boljši izkoristek prostora, ki ga bo zavzela garderobna omara. Drsna vrata so tako izjemno praktična izbira za garderobne omare. Spalnica oziroma prostor, kamor nameravate postaviti garderobne omarice in omare, bo zažarela v povsem novi podobi, vi pa boste dobili precej dragocenega prostora za shranjevanje. Vgradne garderobne omare in druge vrste omar imajo lahko poljubno število polic ter predalov, poleg tega pa lahko izbirate med različnimi barvami, dizajni, materiali in izvedbami vrat. Garderobne omarice in omare bodo tako zares prilagojene vam in vašemu domu, zato ne bodo le praktičen kos pohištva oziroma element, ampak tudi prava paša za oči.

 

Garderobne omarice in omare po neverjetno ugodni ceni

Izjemno kakovostne (vgradne) garderobne omarice in omare so vam pri Marosu na voljo po zelo dostopnih cenah. Pogosto poteka tudi razprodaja – garderobne omare in omarice lahko takrat kupite po osupljivo nizki ceni. Vas zanima naša razprodaja? Garderobne omare in druge kose pohištva, ki so vam trenutno na voljo po še posebej ugodni ceni, si lahko ogledate tudi na naši spletni strani. Z rednim spremljanjem naše ponudbe poskrbite, da vam ne uide večja razprodaja. Garderobne omare za spalnico z drsnimi vrati in druge modele lahko tako kupite tudi za več kot polovico nižji znesek od redne cene.

 

Moderna garderobna omara