11. september 2017

Garderobne omare za spalnico – vrhunska izvedba in moderen dizajn

Garderobna omaraGarderobna omara, poleg postelje, predstavlja srce spalnice. Estetsko dovršena garderobna omara bo obogatila prostor, hkrati pa bo ponudila dragocen prostor za odlaganje oblačil in spodnjega perila. Garderobne omare za spalnico, ki jih lahko kupite v podjetju Maros d. o. o. so estetsko privlačne, funkcionalne, moderne – z eno besedo: popolne. Cena garderobnih omar je izredno ugodna. Izbirate lahko med različnimi garderobnimi omarami za spalnice: z drsnimi ali navadnimi vrati. Narejene so iz kakovostnih materialov, so zelo stabilne in uporabne. Poleg tega pa so izredno privlačne. Vabimo vas, da si ogledate našo ponudbo garderobnih omar svetovno priznanih proizvajalcev. Ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani ali pa nas obiščete v enem od naših salonov v Ljubljani, Celju ali Slovenski vasi. Prepričani smo, da boste ostali brez besed.

 

Moderne garderobne omare z drsnimi vrati – za vsak prostor se nekaj najde

Pri izbiri primerne garderobne omare moramo biti pozorni na prostor, v katerem bo garderobna omara. Večinoma so to garderobne omare za spalnico, moderno in estetsko privlačno garderobno omaro pa lahko postavite tudi v katerikoli drugi prostor. Za manjše spalnice in prostore svetujemo nakup garderobne omare z drsnimi vrati, saj boste tako privarčevali pri prostoru. Moderne garderobne omare so opremljene z modernimi dizajnerskimi detajli in elementi, ki bodo pritegnile vsak pogled. Na garderobnih omarah lahko poljubno kombinirate vrata različnih barv, lahko pa se odločite tudi za kombinacijo različnih materialov. Izberete lahko garderobno omaro z drsnimi vrati in ogledalom ali z navadnimi vrati. Vse naše garderobne omare imajo funkcionalno zasnovano notranjost, kjer boste lahko shranili tako hlače kakor tudi jakne. Določeni modeli so opremljeni s priročnimi predali, v katere lahko shranite spodnje perilo oziroma tisto, kar sami želite.

 

Bogata ponudba lesenih garderobnih omar po ugodnih cenah

Garderobne omare za spalnicoNajveč zanimanja je še vedno za lesene omare, saj je les naraven material, ki je izredno kvaliteten in trpežen, predvsem pa je pomembno, da »diha«. Vaša oblačila bodo tudi v moderni garderobni omari za spalnico ostala sveža. Nakup omare pri nas bo zagotovo dobra investicija, saj bo vaša garderobna omara še dolgo služila svojemu namenu. Tudi če iščete garderobno omaro za manjši prostor smo prepričani, da boste v naši ponudbi garderobnih omar našli primerno zase in svoj prostor.

Bogata izbira garderobnih omar z drsnimi ali običajnimi vrati priznanih svetovnih proizvajalcev, kvalitetni materiali, moderen dizajn, klasične linije in ugodna cena so le nekateri izmed argumentov, zakaj v Maros d. o. o. po svojo novo garderobno omaro. Obiščite nas v enem izmed naših salonov in prepričani smo, da boste našli svojo sanjsko garderobno omaro.