25. april 2017

Fronius aparati za varjenjeFronius aparati za varjenje – odlična kakovost in ugodna cena


Ingvar d.o.o. deluje od leta 2002 in se ukvarja s prodajo Fronius aparatov za varjenje in ostale opreme. Podjetje je bilo ustanovljeno z namenom razširitve ponudbe asortimana ter opreme v Sloveniji ob prevzemu generalnega zastopstva za avstrijskega proizvajalca varilne opreme Fronius. Poleg različnih aparatov za varjenje, kot sta aparat za varjenje aluminija ali mig aparat za varjenje lahko v naši ponudbi izbirate med gorilniki, plazemskimi rezalniki in mizami, dodatno opremo ter baterijskimi polnilci. Specializirani smo za prodajo in poprodajne storitve ter nudimo našim strankam brezplačni preizkus vseh Fronius aparatov za varjenje, ki vas bo podučil o pravilnem ravnanju z aparati, varnosti ter prepričal o visokokakovostni profesionalni opremi in varilnih rezultatih. Zavedamo se, da boste le ob pravilni uporabi lahko varno in učinkovito uporabljali naše aparate.


Fronius aparati za varjenje – konfiguranje je prilagojeno varilcu


V podjetju Ingvar nudimo pestro izbiro Fronius aparatov za varjenje, kateri morajo biti posebej konfigurani in prilagojeni vsakemu varilcu posebej. Glede na način varjenja ločimo več različnih aparatov. Aparat za varjenje aluminija je, kot že ime pove, primeren predvsem za varjenje aluminija, mig aparat za varjenje  je postopek varjenja z golo žico v zaščitni atmosferi pri katerem se uporablja inertni plin Ar, mag aparati pa delujejo na podlagi aktivnega plina CO. Med mig/mag aparate spada tudi aparat za varjenje inverter, ki uporablja enosmerni tok energije, je lahek in enostaven za uporabo, ter temelji na tranzistorski tehniki. Aparati za varjenje so primerni tako za delo na terenu, kot v različnih delavnicah, na voljo so v različnih velikostih in različnih zmogljivosti, ki omogočajo varjenje različnih materialov.


aparat za varjenjeAparati za varjenje v podjetju Ingvar na voljo po ugodnih cenah


V našem podjetju so vsi Fronius aparati za varjenje na voljo po ugodnih cenah, obenem pa zagotavljajo izjemno kakovost varjenja. V kolikor vas zanima kako aparati za varjenje delujejo, se lahko prijavite na brezplačno demonstracijo delovanja aparatov, ki vam omogoči, da se pred nakupom pobližje spoznate z delovanjem in varnostjo, obenem pa vam olajša kasnejšo uporabo. V kolikor imate kakršnakoli vprašanja glede aparatov za varjenje nas kontaktirajte preko telefon ali emaila in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem podali vse odgovore ali pa se oglasite v naši poslovalnici v Ljubljani. Upamo, da se boste tudi vi pridružili zadovoljnim uporabnikom Fronius aparatov za varjenje. Podjetje Ingvar je pravi naslov za vas, v kolikor si želite aparat za varjenje inverter. Prepričajte se sami.