02. marec 2017

Frezanje – učinkovito odstranjevanje štorov, frezanje zemlje

Frezanje izvajamo tudi v podjetju TISA. Z gozdarskimi mulčerji opravljamo storitve frezanja grmovne grmovne vegetacije, vejevja in drevesnih panjev. Strojni park obsega mulčer goseničar moči 400 KS ter mulčer gumaš 260 KS. Za posamezne štore na vrtovih in v okolici hiš uporabljamo frezo Vermeer. Vse dodatne informacije o izvajanju storitve boste našli na naši spletni strani, zato vam svetujemo, da si ogledate. Za dodatna vprašanja smo vam vedno na voljo, kontaktirate nas lahko kadarkoli in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Vas zanima frezanje zemlje? V našem podjetju vam nudimo vse to in tudi številne druge storitve – morda potrebujete katero izmed njih? Preverite celotno ponudbo naših storitev in nas kontaktirajte. Na podlagi večletnih izkušenj vam bomo z veseljem svetovali!


Frezanje zemlje


Frezanje zemlje izvajamo tudi v podjetju TISA poleg vseh ostalih storitev, ki smo jih pripravili za naše cenjene stranke. Cenovno ugodno odstranjujemo štore oziroma drevesne panje. Pri tem razkopavanje terena z bagrom ni potrebno. Frezamo lahko do globine 30 cm. Odstranjujemo tudi površinske korenine posekanih dreves, z manjšim modelom freze pa lahko dostopamo do atrijev in težje dostopnih vrtov. Le zakaj bi se spotikali ob stare štore? Cena za frezanje štorov je odvisna od debeline štora in zahtevane globine, za več štorov pa smo vam pripravljeni ponuditi tudi popust. Vas zanima prekopalnik za vrt ali prekopalnik za zemljo? Za vse dodatne informacije o frezanju zemlje nas kontaktirajte!

 

Frezanje zemlje


Frezanje in druge storitve


Frezanje predstavlja le majhen del ponudbe, ki smo jo za vas pripravili v podjetju TISA. Na voljo so vam namreč tudi številne druge storitve. Na voljo vam je tudi obrezovanje dreves, prodaja sadik dreves (tako okrasnih, kot tudi sadnih) in strokovno sajenje dreves, pri katerem upoštevamo vse potrebne dejavnike, da ima novo drevo optimalne pogoje za rast in razvoj. Za vas predhodno odstranimo stara drevesa in tako novim omogočimo prostor za rast. Prav tako se ukvarjamo z odkupom starega lesa, katerega cene so odvisne od številnih dejavnikov in se med letom precej spreminjajo. Vas zanima frezanje ali katera druga storitev, ki je v naši ponudbi? Obiščite našo spletno stran ali nas kontaktirajte, saj vam bomo z veseljem svetovali. Vse storitve opravljamo na podlagi večletnih izkušenj, zato so opravljene profesionalno in kakovostno. Zadovoljne stranke so vedno na prvem mestu. Pišite nam tudi, če vas zanima prekopalnik-freza. Veselimo se vašega kontakta!

 

prekopalnik za vrt