14. avgust 2018

 

Freestyle skiro za skakanje in izvajanje drugih trikov

Freestyle skiro, včasih imenovan kar akrobatski skiro za izvajanje trikov (skakanje idr.), je zelo poseben. Ni namreč namenjen zgolj prevažanju od ene točke do druge ali pa otroški igri, ampak lahko ta navidezno preprost pripomoček poskrbi za divje izkušnje. Če uživate v adrenalinskih doživetjih, ki prekinejo in poživijo vsakdanjo rutino, so freestyle skiroji za skakanje zagotovo nekaj, kar vas bo povsem navdušilo, zato je vsekakor pametno, da jih čim prej preizkusite …

 

Freestyle skiro za skakanje

 

Freestyle skiro za izvajanje trikov in skakanje ne pozna starostne omejitve

Mogoče vas sicer ideja mika, vendar imate občutek, da ste že prestari, da bi si privoščili skakanje s freestyle skiroji in podobne podvige. Vendar pa v resnici vaša starost ni bistvena. Pomembna je predvsem želja in pripravljenost na učenje, seveda v kombinaciji z osnovno telesno pripravljenostjo. Gre za dejavnost, v kateri uživajo tako (malo večji) otroci kot odrasli. Vsekakor pa morate paziti, da zares izberete freestyle oziroma akrobatski skiro za skakanje ipd., saj klasični ni primeren za ta namen. Potrebna je namreč posebna izdelava, ki poskrbi za optimalno varnost in užitek med uporabo.  

 

Na kaj morate paziti, ko kupujete freestyle oz. akrobatski skiro?

Izdelovalci freestyle skirojev za skakanje morajo biti pozorni na vsak, četudi najmanjši detajl, saj je mogoče le po tej poti ustvariti končni izdelek, ki bo zlahka kos ekstremnejšim okoliščinam uporabe. Pomembno je, da so posamezni sestavni deli, torej osnova, prečka, držala in krmilo, dodatno okrepljeni oziroma ustvarjeni tako, da prenesejo izredno visoke obremenitve. Za dodatno udobje bodo poskrbeli mehki silikonski ročaji, ki bodo absorbirali znoj z vaših dlani, zaradi česar bo oprijem med skakanjem mnogo boljši. Pri primerjavi freestyle skirojev bodite sicer vedno pozorni na maksimalno obremenitev oz. težo. Če presegate priporočeno mejo, funkcionalnost ne bo več enaka, seveda pa je lahko ogrožena vaša varnost. Še posebej če ste popolni začetniki, za nasvet vedno poprosite še prodajalca, ki vas bo po potrebi usmeril k za vas ustreznejšim pripomočkom.

 

Freestyle je obenem off road skiro – primeren za vse terene

Kje se sploh uporablja freestyle oziroma akrobatski skiro za skakanje? Najverjetneje so bili vaša prva asociacija skateparki. To je sicer eden izmed pogostih terenov, vendar pa bo zares robusten freestyle skiro zlahka kos mnogim zahtevnejšim terenom. V mislih imamo off road modele, ki jih brez težav uporabljate po pobočjih, BMX-poteh itn. Za freestyle off road skiro praktično ni omejitev – s tem pa se tudi za vas odpira prostor neomejene svobode, ko zadihate s polnimi pljuči in zberete pogum za drzne freestyle podvige, ki ste jih pred tem morda že dlje časa občudovali na videoposnetkih. Nikoli ni prepozno, da postavite letvico nekoliko višje in presežete samega sebe. Svet, ki se vam je zdel morda pred tem ozek in omejujoč, naenkrat postane brezmejno prostranstvo in izvir neizčrpnih možnosti – možnosti za zabavo, možnosti za izzive, možnosti za uspehe!

 

Skiroji za skakanje in trike

 

Kam po najboljši freestyle skiro in druge športne pripomočke?

Po vsem povedanem ostaja vprašanje, kje sploh kupiti freestyle skiro za izvajanje trikov (skakanje idr.). Naš odgovor je: spletna trgovina B2MS! Za vas smo namreč pripravili freestyle modele vrhunske kakovosti, saj gre za proizvode priznanega proizvajalca Tempish. Na voljo so vam različni modeli, ki se razlikujejo glede na materiale za izdelavo posameznih delov, lastnosti stojala, dimenzije koles, dolžine stopalke, višine držala, omejitve teže in ne nazadnje barve. Med različnimi kombinacijami lastnosti boste zato zlahka poiskali takšno, ki bo idealna za vas. Med drugim boste v kategoriji freestyle našli skorajda neuničljiv off road skiro za skakanje in še mnogo več. Nikakor pa nismo pozabili niti na tiste, ki vas bolj kot freestyle izvedbe zanimajo klasični skiroji – za odrasle ali za otroke, za igro ali pa premagovanje krajših razdalj. Na voljo so tudi zložljive različice, ki so še posebej enostavne za prenašanje.

Za konec naj omenimo še pestro ponudbo drugih pripomočkov v naši spletni trgovini. V njej najdete rolerje za ženske, moške in otroke – tekmovalne, freestyle agressive, fitnes, prilagodljive, inline hokey itn. Prav tako vam ponujamo kotalke in drsalke ter celo prilagodljive rolerje, ki jih je mogoče s spremembo podvozja spremeniti v drsalke ali kotalke, in to izjemno hitro ter enostavno. Preverite še našo ponudbo longboardov in skateboardov ter opreme za floorball (palice, loparčki in držala, žogice, torbe, čevlji idr.). Privržence nogometa bo navdušila naša ponudba kopačk, dvoranskih žog, rokavic, dvoranske obutve in žog za nogomet na travi, vsem, ki imate raje košarko, pa ponujamo košarkarske table in obroče ter žoge za košarko. Mnogi športi zahtevajo posebno previdnost, saj obstaja povečano tveganje za poškodbe. V takšnih primerih se priporoča nošnja zaščitne opreme, četudi imate s športom veliko izkušenj. Tudi nakup kakovostnih zaščitnih pripomočkov boste lahko opravili kar pri nas. Ponujamo vam robustne in udobne čelade ter ščitnike za različne dele telesa. Pozabili pa nismo niti na lahkotna oblačila iz zračnih materialov, ki se hitro sušijo in odvajajo znoj, zato so kot nalašč za športne aktivnosti. Vljudno vabljeni k ogledu našega raznolikega prodajnega programa!