21. december 2018

Voščilnica prav posebne vrste

Prazniki so namenjeni druženju z vašimi najbližjimi in tudi s prijatelji. V času praznikov poskrbimo tudi za voščila, ki jih lahko ljubljenim osebam posredujete na najrazličnejše načine. V zadnjem času je zelo priljubljeno, da jim voščite kar preko svojih mobilnih naprav ali preko elektronske pošte. Še vedno pa se večina med vami strinja, da je najlepše dobiti voščilo kar v fizični obliki, in sicer v obliki voščilnice.

Osebna voščilnica je papir manjšega formata, na katerega napišete primerno besedilo. Poleg besedila pa je zelo pomemben tudi motiv na njej. Najpogosteje je ta v obliki fotografije, ki se navezuje na določen praznik. Za novo leto in božič je voščilnica povsem drugačna od tiste, ki jo na primer nekomu pošljete za rojstni dan ali ob kateri drugi priložnosti. Foto voščilnica je vrsta voščilnice, ki je postala priljubljena v zadnjem času. V nadaljevanju vam bomo posredovali nekaj pomembnih nasvetov, kako jo lahko oblikujete in kateri motivi na fotografijah so najbolj priljubljeni.

 

Fotovoščilnica za božič

 

Voščilnica oblikovana s pomočjo spleta

Na spletni strani priljubljenega podjetja si lahko ogledate, kako lahko na enostaven in hiter način naredite zelo privlačno foto voščilnico, ki jo nato posredujete izbranim naslovnikom. Voščilnico s fotografijo si s pomočjo posebne aplikacije napravite sami, za piko na i pa bo poskrbelo podjetje, ki vam bo voščilnico tudi natisnilo. Pri tem je pomembno, da si izberete še ustrezni format ter kvaliteto papirja, iz katerega bo voščilnica narejena. Najbolj pa je pomembno, katera fotografija bo krasila voščilnico. Med bolj priljubljenimi so take, na katerih je družinski portret. Okoli njega lahko nasujete še posebne bleščice, ki bodo voščilnico še polepšali. Ni pa nujno, da je na voščilnici fotografija, na kateri boste samo vi in vaša družina. Na njej je lahko še kak hišni ljubljenček, ki je prav tako del vaše družine. Lahko pa se odločite, da je na njej kar drugega, nekaj, na kar ste posebej navezani in veste, da je več tudi tistim, ki jim boste voščilnico poslali.

 

Zbirka posebnih voščilnic

Naslovniki se še kako zelo dobro zavedajo, da je bila določena foto voščilnica narejena posebej za njih. Veliko večja verjetnost je, da si bodo tako voščilnico shranili za dlje časa. Nekateri ljudje imajo doma kar celo zbirko voščilnic, ki so jim bile poslane iz srca ter narejene posebej za njih. Ob pogledu nanje jim postane toplo pri srcu, na obrazu pa se jim nariše velik nasmeh. Tudi vi imate verjetno shranjenih že kar nekaj takih voščilnic, zagotovo jih pričakujete še več.