16. januar 2018

Folija za bazene – učinkovita rešitev za vodotesnost

Folija za bazenePodjetje Ema d.o.o., ki deluje v Orehovi vasi, se ukvarja s postavitvijo različnih vrst bazenov, od notranjih do zunanjih, keramičnih, montažnih in zidanih bazenov do prodaje opreme za bazene kot so filtri in folija za bazen ter pokrivala za bazen. Novost v naši prodaji so tudi masažni bazeni, ki zagotavljajo popoln užitek v vodi. Nudimo celovito rešitev pri gradnji bazena, od svetovanja, načrtovanja in vgradnje bazena ter folije za bazene do zagona bazena. Naša vodila so inovativne rešitve, kvaliteta, dobra cena in korak s časom, obenem pa vam obljubljamo celostni pristop in izjemno čisto vodo. Folija za bazene je nujna stvar pri vsaki gradnji bazena, saj skrbi, da je bazen zatesnjen, možna so tudi popravila starih folij za bazene ali pa kompletna zamenjava. V kolikor vas zanima področje bazenov nas kontaktirajte, saj nudimo opremo za bazene in gradnjo le-teh po izjemno ugodni ceni.


Folija za bazene – brezskrbno uživanje v vodi

Poznamo več različnih vrst zatesnitve bazenov, med katerimi je izredno priljubljena folija za bazene. Folija za bazene je zelo učinkovita rešitev, ki je obenem tudi enostavna in zagotavlja kvalitetno zatesnitev vsakega bazena za brezskrbno uživanje v vodi vas in vaše družine ali prijateljev. Folija za bazene se spaja z vročim zrakom, je iz posebnega PVC materiala in se lahko uporabi pri vseh vrstah bazenov od montažnih do zidanih. Folije za bazene v naši ponudbi so izjemno tanke in na voljo v različnih barvah ter merah, obenem pa za folije za bazene nudimo izjemno ugodne cene. Poleg folij za bazene so na voljo tudi filtri za bazene, različna pokrivala in ostala dodatna oprema za bazene. Obiščite našo spletno stran ali pa se oglasite v našem podjetju.


Filitri za bazene omogočajo čistejšo vodo

Filter za bazenEden od nujnih pogojev za brezskrbno uživanje v bazenu je čista voda, zato je pomembno, da imate v bazenu kvaliteten filter za bazene. Poznamo več različnih vrst filtrov za bazene, ki se delijo glede na velikost in tehnologijo filtriranja, eni najbolj prodajanih so tako peščeni filtri za bazene, ki filtrirajo podobno kot v naravi in so zato izjemno priljubljeni. Filtri za bazene odstranjujejo nečistoče in ostale delce v vodi in zagotavljajo kristalno čisto ter zdravo vodo.  Zagotovite si svoje folije in filtre za bazene ter ostalo dodatno opremo za bazene. Zaupajte nam svoje želje in uresničili vam jih bomo.