Folija za bazene in dodatna oprema – pokrivalo in grelec za bazen

15. december 2017

Folija za bazene je odličen pripomoček, saj je lahko zaradi nestanovitnega vremena kopalna sezona izjemno kratka. Z uporabo folije na preprost način kopalno sezono podaljšamo, saj tako preprečimo izhlapevanje, veter pa s površine vode ne bo odnašal toplote. Folija predstavlja le del opreme, ki jo potrebujejo lastniki bazenov. Dejstvo je, da pravzaprav niti ni pomembno, za katero vrsto gre. Vsi namreč od nas zahtevajo uporabo opreme in sicer za površinsko zajemanje vode, potrebujemo pa tudi mehansko filtrirno napravo, sistem za povrat filtrirane vode, talni izpust za praznjenje, grelec in folijo oziroma drugo pokrivalo za bazen. Vso opremo, ki jo potrebujete za vzdrževanje, med drugim tudi folijo, boste našli v ponudbi podjetja Ema bazeni. Izberemo lahko pokritje s funkcijo solarnega ogrevanja, izbiramo lahko tudi med bazenskimi strehami, solarne folije pa so odlične za primorski predel naše države. V kolikor se boste namesto uporabe folije odločili za streho,  lahko na naši spletni strani preverite tudi prednosti bazenskih streh. Poskrbite, da bo vaš bazen pokrit – s folijo ali s streho.


Oprema za bazene po ugodni ceni

Folija za bazeneOprema za bazene je nepogrešljiv dodatek, kadar želimo poskrbeti za njihovo pravilno vzdrževanje. Tudi sami razmišljate o nakupu grelca, pokrivala in druge dodatne opreme? V Ema bazeni boste deležni pestre ponudbe in sicer po zelo ugodni ceni. Svetujemo vam, da razmislite o nakupu folije za bazene. Plavajoče termo folije za bazene so tisti del opreme, brez katerih preprosto ne gre. Različne kvalitete in izvedbe so namenjene različnim načinom uporabe, zato nas pred nakupom folije za bazene ali druge opreme kontaktirajte. Z veseljem vam bomo svetovali.


Folijo za bazene lahko kupimo kar ob nakupu bazena

Oprema za bazeneFolijo za bazen lahko kupimo takrat, ko smo se odločili za nakup bazena, saj jo bomo nedvomno potrebovali. Z nakupom dodatne opreme, tudi folije si namreč zagotovimo pravilen način vzdrževanja, ki je ključnega pomena za dolgo življenjsko dobo. Ponudbo folij si lahko ogledate v našem podjetju in tako pri vzdrževanju bazena tudi prihranite. Folija za bazene je primerna za njihovo pokrivanje in posledično za preprečevanje izhlapevanja vode. Potrebujete opremo za bazene? Nahajate se na pravem mestu. V podjetju Ema bazeni vam nudimo vso opremo, ki jo potrebujete za njihovo vzdrževanje. Tako boste v naš ponudbi našli tudi različne vrste folij za bazene. V kolikor potrebujete pomoč in svetovanje pri nakupu, se lahko obrnete na nas.