19. december 2017

Florball v Sloveniji je precej nov šport, ki se še vedno razvija

Floorball je v Sloveniji vse bolj popularen. Gre za posebno vrsto hokeja, ki se prav tako igra z dvema ekipama po pet igralcev in vratarjem. Floorball se ni pričel razvijati v Sloveniji, pač pa na Švedskem, v šestdesetih in sedemdesetih letih prejšnjega stoletja. Izjemno popularen pa je tudi v pribaltskih državah in na Norveškem.


Največja izbira floorball opreme v Sloveniji – trgovina B2MS

Ker je sam flooriball v Sloveniji vse bolj igran in prepoznaven je seveda vse več povpraševanja po opremi za ta šport. Floorball se tudi v Sloveniji igra v dvorani. Igrajo ga tako moški, kot tudi ženske, pri tem pa uporabljajo palico za  floorball in žogo.
V trgovini B2MS vam ponujamo vse potrebno za to, da postanete najboljši igralec ali igralka floorballa v Sloveniji. Odločite se lahko za nakup odlične in tehnološko dovršene palice za floorball, ki jo morate izbrati glede na svojo telesno višino. Ponujamo vam tudi loparčke za floorball ter seveda žogice za floorball, ki jih lahko naročite v različnih barvah. Ker se zavedamo, da je tudi nogi med igranjem tega dinamičnega športa potrebno zagotoviti zadostno oporo, smo za vas pripravili tudi pestro izbiro čevljev za floorball, ki omogočajo dinamično gibanje po prostoru, hkrati pa varujejo vaše gležnje, saj so čevlje izjemno stabilni. Prav tako ne spreglejte široke ponudbe torb za floorball, ki smo jo pripravili za vas. Seveda pa lahko pri nas naročite tudi floorball dres in čelade za floorball.
Zraven vse naštete opreme se lahko odločite tudi za nakup dodatne opreme za floorball, kot so nadomestna držala. Ponujamo pa vam tudi komplet opreme za floorball vratarje. Ta obsega čelado z zaščitno masko ter dres za vratarja.


Za dodatne informacije smo vam dosegljivi po telefonu in po e-pošti

Obiščite našo spletno stran in se prepričajte o široki ponudbi floorball opreme v Sloveniji. Ponujamo vam tako opremo za odrasle, kot tudi floorball opremo za otroke. Poskrbite, da bodo vaši malčki spoznali ta, dokaj nov šport, in se vanj zaljubili. Cena floorball opreme je atraktivna, oprema pa je kvalitetna in vam bo ob športni dejavnosti ponujala veliko užitkov.
V primeru dodatnih vprašanj smo vam dosegljivi tako po telefonu, kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vprašanja in vam tako pomagali pri izbiri najboljše opreme za floorball v Sloveniji.
Čelade za floorball B2msFloorball oprema Slovenija