25. junij 2018

Elektromagnetni ventil 12v S3C

Elektromagnetni ventil 12v, 24v za vodo, zrak, plin: široka paleta ventilov!

Elektromagnetni ventil 12v je povezovalni element med električno in pnevmatsko energijo. Prav vsi elektromagnetni ventili, tudi elektromagnetni ventil 12v ali 24v, so sestavljeni iz dveh delov, in sicer iz električnega dela (magnetna tuljava) in pnevmatskega ventila (za pretok delovnega medija). Delovanje elektromagnetnega ventila je preprosto. Skozi tuljavo steče električni tok in povzroči nastanek elektromagnetnega polja. Ta premakne kotvo tuljave in tako omogoči pretok zraka ali vode v smeri priključka 1 in 2. V trenutku ko se tokokrog prekine, se kotva premakne navzdol in zapre prerok od priključka 1 proti priključku 2. Elektromagnetni ventil 12v in elektromagnetni ventil 24v uporabljamo vsak dan v gospodinjstvih, čeprav se tega niti ne zavedamo. Za pravilno delovanje je pomembno, da so elektromagnetni ventili kakovostni in trpežni. Če potrebujete elektromagnetni ventil za vodo 3 4, elektromagnetni ventil za plin ali elektromagnetni ventil za zrak, potem vas vabimo, da si ogledate našo ponudbo na spletni strani, kjer lahko v spletni trgovini v le nekaj preprostih korakih naročite željeno blago. Za več informacij nas lahko kontaktirate in pri izbiri vam bomo tudi ustrezno strokovno svetovali.


Zakaj se odločiti za nakup elektromagnetnih ventilov pri nas?

Veliko je ponudnikov izdelkov za področje industrijske pnevmatike in hidravlike, le malokdo pa se lahko pohvali s tako širokim prodajnim asortimajem kakor mi. V sodelovanjem z družbo Landelfeld iz Nemčije svojim strankam ponujamo visokokakovostne izdelke in hitro dobavo kvalitetnih, zanesljivih in trpežnih izdelkov uveljavljenih proizvajalcev za področje industrijske pnevmatike in hidravlike. Naš strateški partner zagotavlja hitro dobavo proizvodov iz sodobnega avtomatiziranega skladišča v zelo kratkem času, saj imajo na zalogi vedno preko 120.000 najrazličnejših artiklov. Naša ponudba je izredno široka: cevne zveze, navojni nastavki, spojke, gibke cevi, cevi in objemke, krogelne pipe – armature, regulator tlaka – manometer – termometer – priprava zraka, ventili (tudi elektromagnetni ventil 12v in elektromagnetni ventil 24v), valji – blažilniki, vakuum, izpihovalna pištola – pnevmatska orodja – orodje, industrijska oprema itd. Naša ponudba je pestra in raznolika, zato smo prepričani, da boste pri nas našli vse, kar potrebujete. Kaj nas loči od konkurenčnih podjetij? Bogat prodajni program, hitra dostava naročenega blaga, strokovno svetovanje pri izbiri in konkurenčne cene. 

 

Elektromagnetni ventil – vsakdanja raba

Elektromagnetni ventil služi za pretok delovnega medija, uporabljamo pa ga vsak dan, čeprav se včasih tega niti ne zavedamo. Elektromagnetni ventil 12v ali 24v je nujno potrebna komponenta v gospodinjstvih, ki varuje tlačne posode in skrbi za urejen dotok tekočin v gospodinjstvu. Njegova naloga je, da usmerja dotok vode. Elektromagnetni ventil za vodo 3 4, 12 ali 24v lahko uporabimo za vodo, lahko pa služi tudi za urejanje dotoka plina ali zraka. Med drugim omenjeni elektromagnetni ventili urejajo tudi dotok vode v pralnem stroju, in sicer tako, da s pomočjo magneta in gumijaste membrane odpirajo in zapirajo dotok vode v pralni stroj. Ne samo doma, različne vrste elektromagnetnih ventilov se uporabljajo tudi v industrijah, kot sta na primer električna in kemična industrija. Prav tako pa lahko različne vrste elektromagnetnih ventilov najdemo v ogrevalnih sistemih, kotlovnicah, kanalizacijah itd. Več informacij o elektromagnetnih ventilih za plin in zrak lahko dobite na naši spletni strani, lahko pa nas tudi kontaktirate in potrudili se bomo odgovoriti na vsa vaša vprašanja.


Elektromagnetni ventil za plin tudi za profesionalne aplikacije

Elektromagnetni ventil 24v ceneV naši ponudbi lahko najdete kakovostne elektromagnetne ventile za plin, ki so namenjeni za uporabo tako pri standardnih kot tudi pri profesionalnih aplikacijah. Izbirate lahko med številnimi izvedbami ventilov. Nekateri so primerni za visoke, ostali za nizke pritiske, za standardne in profesionalne aplikacije. V ponudbi pa se nahaja tudi elektromagnetni ventil za vodo 3 4, pa tudi 2/2 in 3/2 potni elektromagnetni ventil za vodo. 2/2 potni se uporabljajo za kontrolo različnih vrst medijev, kot so zrak, plini, voda, olja, industrijske tekočine itd. Materiali teles so aluminij, medenina, nerjaveče jeklo. Glede na velikost priključka ločimo direktno ali posredno delujoči, po konstrukciji pa batne ali membranske. 3/2 potni elektromagnetni ventil za vodo se najpogosteje uporablja za krmiljenje večjih procesnih ventilov, pnevmatičnih pogonov. Glede na zahtevnost uporabe ločimo kompaktni ali heavy duty elektromagnetni ventil, glede na velikost pa majhne ali izvedbe z velikim pretokom. Hidravlični elektromagnetni ventili so primerni tudi za avtomatizacijo krmljenja pri sodobnih obdelovalnih strojih in seveda v vseh sodobnih industrijskih procesih.


Hidravlični elektromagnetni ventili

Naloga hidravličnega elektromagnetnega ventila je nadzor tlaka, pretoka in smeri pretoka pri hidravličnih tekočinah. Na tak način vplivamo na gibanje hidravličnih motorjev. Ponujamo vam širok izbor ventilov, med drugim tudi drsne ventile, dušilne in dušilne nepovratne ventile, vmesne ventile, ventile z ročico, sedežne ventile itd. Na zalogi imamo veliko elektromagnetnih ventilov za plin itd. priznanih proizvajalcev, zato smo prepričani, da boste pri nas dobili tisto, kar potrebujete. Vabimo vas, da obiščete našo spletno trgovino in naročite željene izdelke. Mi pa bomo poskrbeli, da bo naročeno blago v najkrajšem možnem času na vašem naslovu.