28. marec 2018

 Elektromagnetni ventil 12v

Elektromagnetni ventil 12v in 24v za vodo, plin in zrak – naša ponudba je pestra!

Elektromagnetni ventil 12v je povezovalni element med električno in pnevmatsko energijo. Ne glede na to, ali gre za elektromagnetni ventil 12v ali 24v, sestavljen je iz električnega dela oziroma magnetne tuljave in iz pnevmatskega ventila, ki služi za pretok delovnega medija. Elektromagnetni ventil 12v deluje tako, da skozi tuljavo steče električni tok in povzroči nastanek električnega polja, ki premakne kotvo tuljave in tako omogoči pretok zraka ali vode v smeri priključka 1 ali 2. V trenutku, ko je tokokrog prekinjen, se kotva premakne navzdol in zapre pretok od priključka 1 proti priključku 2. V podjetju S3C imamo za vas pripravljeno pestro ponudbo elektromagnetnih ventilov za plin, elektromagnetnih ventilov za zrak in elektromagnetnih ventilov za vodo ¾. Smo podjetje z jasno začrtano vizijo, strategijo in cilji. Naš cilj je strankam oziroma kupcem ponuditi kakovostne izdelke priznanih in uveljavljenih proizvajalcev s področja industrijske pnevmatike in hidravlike. Povezani smo s strateškim partnerjem, družbo Landefeld iz Nemčije, ki zagotavlja hitro dobavo proizvodov iz svojega sodobnega avtomatiziranega skladišča v najkrajšem možnem času.


Vsakdanja raba elektromagnetnega ventila 12v in 24v

Elektromagnetni ventil 12v uporabljamo vsak dan, pa se tega niti ne zavedamo. Najdemo jih lahko v vseh gospodinjstvih, saj je naloga elektromagnetnega ventila 12v usmerjanje dotoka vode. Elektromagnetni ventil 12v je komponenta, ki varuje tlačne posode in skrbi za urejen dotok tekočin v gospodinjstvu. Elektromagnetni ventil 12v za vodo ¾ in 24v lahko uporabimo za vodo, zrak in za druge neagresivne tekočine. Elektromagnetni ventili 12v in 24v med drugim regulirajo tudi dotok vode v pralnem stroju. S pomočjo magneta in gumijaste membrane elektromagnetni ventili odpirajo in zapirajo dotok vode v stroj. V našem domu se nahaja ogromno elektromagnetnih ventilov. Različne vrste elektromagnetnih ventilov se uporabljajo tudi v industrijskih proizvodnjah, kot sta kemična in električna, najdemo pa jih tudi v ogrevalnih sistemih, kanalizacijah, kotlovnicah in drugod. Ne veste, kateri elektromagnetni ventil izbrati, 12v ali 24v. potrebujete kakovosten elektromagnetni ventil za vodo ¾ ali elektromagnetni ventil za plin? Najbolje, da se obrnete na nas. Z veseljem vam bomo pomagali izbrati ustrezen elektromagnetni ventil.


Široka uporaba elektromagnetnega ventila za vodo 12v

Elektromagnetni ventil 12v je ventil, ki je namenjen usmerjanju dotoka vode. Poleg gospodinjstev ga lahko najdemo tudi v kompleksnih industrijskih sistemih. Elektromagnetni ventili za hidravliko so primerni tudi za avtomatizacijo krmljenja pri sodobnih obdelovalnih strojih, pa tudi v vseh sodobnih industrijskih procesih. Vas zanima tudi cena elektromagnetnih ventilov? Glede na vrsto ventila, izvedbo in kakovost se razlikujejo tudi cene. V naši ponudbi so vam na voljo 2/2 in 3/2 potni elektromagnetni ventili za vodo. 2/2 potni so namenjeni uporabi za kontrolo najrazličnejših vrst medijev, kot so zrak, plini, voda, olja, industrijske tekočine, itd. Materiali teles so lahko medenina, nerjaveče jeklo, aluminij. Glede na velikost priključka so lahko direktno ali posredno delujoči, po konstrukciji pa batni ali membranski. 3/2 potni elektromagnetni ventil za vodo se najpogosteje uporablja za krmiljenje večjih procesnih ventilov, pnevmatičnih pogonov. Glede na zahtevnost uporabe ločimo kompaktni ali heavy duty elektromagnetni ventil za vodo, glede na velikost pa majhne ali izvedbe z velikim pretokom.
Na voljo so tudi posebni elektromagnetni ventili za visoke temperature. Tuljava ventila je prilagojena za povišane temperature medija in okolice, prav tako pa tudi posebne kombinacije tesnilnih materialov, kot so PTFE in FPM ter EPDM, da prenesejo visoke temperature. Vas zanima še več o elektromagnetnih ventilih? Oglejte si našo ponudbo!


Elektromagnetni ventil za vodo cenaElektromagnetni ventil za plin za standardne ali profesionalne aplikacije

V podjetju S3C vam ponujamo različne elektromagnetne ventile, med drugim tudi elektromagnetni ventil za plin. Povezani smo z enim vodilnih evropskih ponudnikov industrijske opreme ter izdelkov za hidravliko in pnevmatiko. V naši spletni trgovini lahko na enem mestu najdete širok asortima elektromagnetih ventilov 12v in ostalih za vodo ¾, plin ali zrak. Izbirate lahko med številnimi izvedbami, ki so primerne za visoke ali nizke pritiske, za standardne ali profesionalne aplikacije. Pester asortima vam poleg elektromagnetih ventilov za vodo ponuja tudi pnevmatski nepovratni ventil. Nakup elektromagnetnega ventila 24v ali 12v za vodo ali plin se bo pri nas splačal ne le zaradi ugodne in konkurenčne cene, temveč zaradi tega, ker vam zagotavljamo kakovostne izdelke in zelo hitro dostavo blaga. Naša ponudba je pestra in raznolika, od elektromagnetnih ventilov 12v, 24v za vodo, zrak ali plin, pa vse do druge opreme. Če potrebujete pomoč pri izbiri, pa se lahko vedno obrnete na nas. Z veseljem vam bomo pomagali z našimi strokovnimi nasveti.


Hidravlični elektromagnetni ventil in cevi za hidravliko

Naša ponudba zajema kakovostne elektromagnetne ventile, med njimi tudi hidravlične. Ventili predstavljajo vrsto zapore za uravnavanje pretoka tekočih snovi: nadzorujejo tlak, pretok in smer pretoka hidravličnih tekočin. Elektromagnetni ventili za hidravliko za razliko od ročnih – mehanskih ventilov – omogočajo funkcijo elektro krmiljenja z uporabo tipk ali daljinskega upravljalnika. Elektromagnetni ventili za hidravliko se uporabljajo za avtomatizacijo krmiljenja pri sodobnih obdelovalnih strojih, pa tudi pri vseh sodobnih proizvodnih procesih so potrebni elektromagnetni ventili za hidravliko.