23. maj 2017

Elektromagnet za industrijsko uporabo


elektromagnetElektromagnet je magnet, kjer magnetno polje ustvarja pretok električnega toka. Ko tok preneha teči, magnetno polje izgine, kar je tudi glavna razlika elektromagneta s permanentnimi magneti, ki so stalni magneti in neodvisni od električnega toka. Izjemno koristna lastnost elektromagnetov je, da je s spremembno električnega toka možno spremeniti tudi magnetno polje. Prav zato so to tudi odlični industrijski elektromagneti.  Uporabljamo jih lahko na številnih različnih področjih. Za elektromagnete prodajo ponujamo v podjetju Ilirik, kjer se z magnetno tehnologijo ukvarjamo že več kot 15 let. Povezujemo znanje različnih panog in vedno stremimo v prihodnost. S široko mrežo partnerjev po vsem svetu, vam lahko ponudimo za elektromagnete cene, ki so nadvse ugodne.


Elektromagneti: prodaja in dobava


Magnetni materiali in njihovi produkti so uporabni v različnih industrijah, od avtomobilske in bele tehnike do lesne in kovinsko-predelovalne. Elektromagneti in pnevmatski magneti omogočajo avtomatizacijo številnih strojev in naprav. Svetujemo vam pri izbiri materialov in po potrebi naredimo tudi testiranja, da zares dobite industrijski elektromagnet, ki bo najboljši za vašo proizvodnjo. Prav tako sami dostavimo vse potrebne materiale. Za elektromagnete prodajo nadgradimo še z drugimi storitvami, kot so projektiranje, meritvami, tehničnimi pregledi in servisom. Pri nas torej dobite celostno storitev, ena naših prednosti pa so tudi popolna prilagoljivost potrebam stranke in hitri dobavni roki. Pri prodaji elektromagnetov smo torej zanesljiv in kvaliteten partner, na katerega se vedno lahko zanesete.


magnetni filterElektromagnet dobite ugodno


Vedno se prilagodimo specifičnim potrebam stranke, zato so pri elektromagnetih cene odvisne od več dejavnikov. Vedno se bomo potrudili, da bo za vaš elektromagnet cena kar najbolj ugodna, a nikoli na račun slabše kvalitete. Cenik je sicer odvisen od uporabljenih materialov, granulacije in kompleksnosti oblike. Ker je proizvodnja zapleten proces, vam bomo pred naročilom svetovali, kako do najboljše izbire magneta. Z našim znanjem boste vedno v prednosti in za elektromagnet cena kar najbolj konkurenčna.


Industrijske rešitve za vašo proizvodnjo


Za naše elektromagnete prodaja temelji na načelih poštenosti, zanesljivosti in kvalitete. Izdelujemo raznovrstne magnetne sisteme, letve in palice. Pri nas dobite tudi magnetni filter in drugo magnetno tehnologijo. Za moderne proizvodnje najdemo tudi rešitve skladiščenja, transportacije, manipulacije, separacije in detekcije. Ponujamo torej celostno storitev. Če se obrnete na nas, boste dobili zanesljivega partnerja, ki bo vašo funkcionalnost popeljal na višjo raven.