01. februar 2017

Elektro viličar: kakovostni novi ali rabljeni električni viličarji

 

Elektro viličar spada med obvezno opremo v vsakem skladišču oziroma povsod tam, kjer je potrebno pogosto premikanje težjih tovorov. Seveda pa ni vseeno, kakšen električni viličar izberete. Pred nakupom morate dobro razmisliti, kaj natanko pričakujete od naprave. Tako boste lahko poiskali elektro viličar, ki bo kos vsem nalogam, pred katere bo postavljen. Pri primerjanju naprav pa se vam ni treba omejiti le na povsem nove, saj so lahko tudi rabljeni električni viličarji zelo kvalitetni in vzdržljivi, njihova cena pa je seveda v večini primerov občutno nižja.

 

Elektro viličar Vetis

 


Zmogljiv elektro viličar je investicija, ki se vam kmalu povrne


Naložba v električni viličar bo poenostavila delovni proces ter vam in vašim delavcem prihranila tako čas kot energijo. Elektro viličar vam pomaga pri pregledni organizaciji skladišč in s tem poskrbi za optimizacijo dela oziroma za večjo učinkovitost. Najpomembnejše odlike, s katerimi se lahko pohvali elektro viličar, so zelo nizki stroški, tiho delovanje in prihranek prostora, saj vam ni treba skladiščiti goriva. Poleg tega elektro viličar ne povzroča škodljivih izpustov, kar je lahko precejšnja težava pri drugih tipih viličarjev, ki jih je treba predelati, če jih želite uporabljati tudi v zaprtih prostorih. Še posebej priljubljen je električni viličar Jungheinrich, ki se ponaša z zelo ugodnim razmerjem med ceno in kvaliteto oziroma zmogljivostjo. Električni viličar Jungheinrich, ki je energetsko zelo varčen, vam poleg naprav mnogih drugih uveljavljenih proizvajalcev ponujamo tudi v podjetju Vetis.


Preizkušeni in servisirani rabljeni električni viličarji za nakup ali najem


Poleg novih vas pri nas čakajo tudi rabljeni električni viličarji. Gre za povsem funkcionalno in varno izbiro, saj so vsi rabljeni električni viličarji (seveda pa tudi drugi tipi viličarjev) pred uvrstitvijo v prodajni program natančno pregledani in servisirani, po potrebi pa poskrbimo tudi za popravila. Odločite se lahko tako za nakup kot za najem viličarja za poljubno obdobje, med katerim bomo skrbeli za redno vzdrževanje, naša skrb pa je tudi dostava viličarja. Na voljo so vam izjemno praktični električni ročni viličarji, brez katerih si je nemogoče zamišljati delo v večjih skladiščih. Električni ročni viličarji namreč omogočajo enostavno upravljanje in hitro premeščanje blaga praktično brez napora, ko je to potrebno. V principu še vedno zelo enostavna naprava je torej nadgrajena z dodatnimi funkcionalnostmi v primerjavi s tistimi, ki jih ponuja klasični ročni viličar, cena pa je tudi v tem primeru zelo dostopna. Med drugim pa vam v našem podjetju z dolgoletno tradicijo pri zagotavljanju transportno-logističnih rešitev nudimo tudi poseben regalni viličar – tudi takšen, ki je primeren za delo med zelo visokimi regali.