27. avgust 2018

Elektro omarice za varovalke, razdelilne in priključne omarice ter ostala ponudba

Elektro omarice so pomemben element, na katerega je potrebno misliti že pri samem načrtovanju in izvedbi projektov. Navadno so elektro omarice sestavljene iz treh delov, in sicer jih sestavljajo korito omare, vrata s tritočkovnim zapiranjem in elementi za pretokovno varovanje. Glede na način vgradnje in material, iz katerega so izdelamo, razlikujemo različne elektro omare. Poznamo na primer elektro omarice za varovalke, prostostoječe elektro omare, elektro priključne omarice, elektro razdelilne omarice itd. V vsakem primeru je pomembno, da izberemo kakovostne in trpežne, ki nam bodo zagotavljale prostor, v katerega bomo lahko vgradili merilne in zaščitene električne naprave, da jih bomo lahko varno uporabljali. Prav tako pa je pomembno, da so izdelane iz kakovostnega in trpežnega materiala, ki bo kos tudi najbolj neugodnim vremenskim razmeram, če se bo na primer elektro omara nahajala zunaj objekta. V podjetju Telmak d. o. o. se ukvarjamo s prodajo elektromateriala priznanih blagovnih znamk, poleg tega pa vam nudimo tudi vso tehnično podporo na področju elektro materialov. Izdelki za avtomatizacijo industrijskih procesov, električna distribucija, inštalacijski sistemi in krmiljenje, elektro omare itd. – vse to je del naše ponudbe, ki si jo lahko ogledate na naši spletni strani, kjer so vam na voljo tudi spletni katalogi izdelkov. Vabimo pa vas tudi, da nas obiščete v naši trgovini z elektromaterialom, kjer vam bomo pri izbiri elektro omaric za varovalke in ostalega elektromateriala tudi z veseljem pomagali.

 

prostostoječe elektro omare

 

 

Kakšne morajo biti elektro omarice za varovalke?

Elektro omarice za varovalke lahko uporabljamo na različne načine oziroma poznamo več vrst tovrstnih elektro omaric. Odločite se lahko za prostostoječe ali pa za takšne, ki se jih pritrdi na drog. V naši ponudbi so tudi vgradne elektro omarice oziroma takšne, ki jih je potrebno vgraditi. Pri izbiri bodite pozorni na kakovost materialov, iz katerih so izdelane. Še posebno, če potrebujete zunanje elektro omarice, je pomembno, da so te trpežne in da zagotavljajo odlično zaščito za merilne in električne naprave pred neugodnimi vremenskimi pojavi in ostalimi vplivi iz okolja. Ponudba elektro omaric za varovalke in ostale merilne in električne naprave je pri nas raznolika in pestra. Vabimo vas, da si ogledate našo ponudbo elektro omaric (prostostoječe, elektro priključne omare, elektro razdelilne omare itd.) na spletni strani ali pa v naši trgovini, kjer smo vam na voljo vsak delovnik od 7.00 do 15.30 in ob petkih od 7.00 do 13.00.

 

 

Visokokakovostne in varne elektro omarice Schneider Electric

V našo ponudbo smo uvrstili zanesljive, varne in kakovostne elektro omarice proizvajalca Schneider Electric, ki velja za vodilno ime na področju upravljanja z energijo. Omenjen proizvajalec svojim uporabnikom ponuja ne le kakovostne proizvode, temveč tudi zanimive inovativne rešitve in storitve s tega področja. S svojimi inovativnimi rešitvami priznan proizvajalce skrbi za neprestan razvoj in preoblikovanje industrije. Podjetje Telmak d. o. o. je že od leta 1991 glavni distributer za Schneider Electric v Sloveniji. Poleg tega, da vam ponujamo njihove visokokakovostne proizvode po konkurenčni ceni, vam nudimo tudi vso tehnično podporo na področju elektromaterialov. Če iščete kakovostne, varčne, učinkovite, zanesljive in trajne rešitve, potem izberite Schneider Electric. Tudi njihova ponudba elektro omaric je pestra in raznolika, predvsem pa kvalitetna, zato smo prepričani, da boste v njej našli tisto, kar potrebujete.

 

elektro priključne omarice

 

 

Notranje in zunanje elektro priključne in razdelilne omarice

Že na začetku smo omenili, da je potrebno na elektro omare misliti v začetni fazi gradbenih del, torej že v sami fazi projektiranja. Že za samo izvedbo del je pomembno, da imate pri roki vso potrebno in delujočo elektroinštalacijo. Zato je pomembno, da si zagotovite varen in ustrezen prostor, v katerega boste lahko vgradili zaščitne in merilne električne naprave, ki jih boste lahko varno uporabljali. Poznamo zunanje in notranje, ki morajo biti trpežne in varne. To še posebno velja za zunanje elektro priključne omarice in elektro razdelilne omarice, ki morajo vso inštalacijo primerno ščititi pred neugodnimi vremenskimi razmerami in vplivi. Za notranje elektro omarice, kot tudi za zunanje in prostostoječe, pa velja, da morajo biti ustrezno preizkušene, ustrezati pa morajo vsem predpisanim standardom na tem področju. Pri izbiri zato pozornost namenite kvaliteti in tudi velikosti. Le primerne dimenzije elektro omare lahko zagotovijo nemoteno zaščito in optimalno varnost.

 

 

Vgradna ali prostostoječa elektro omara?

Poleg zunanjih in notranjih razlikujemo tudi med vgradnimi elektro omarami, ki so, kot že samo ime pove, namenjene vgradnji. Lahko pa se odločite za prostostoječe elektro omare, ki jih ni potrebno nikamor vgraditi, ampak prosto same stojijo. Več o naši ponudbi elektro omaric si lahko preberete na naši spletni strani, kjer so vam na voljo tudi spletni katalogi posameznih proizvajalcev. Za več informacij pa smo vam vedno na voljo preko elektronske pošte ali telefona. Vabljeni pa tudi, da nas obiščete v naši trgovini z elektromaterialom in z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri primernega elektromateriala.