12. junij 2018

Elektro omara – pestra ponudba elektro omaric: notranje za varovalke itd.

Elektro omara je lahko različnih vrst, odvisno od tega, kakšno funkcijo bo imela. Notranje elektro omarice za varovalke, elektro priključne omarice, elektro razdelilne omarice in ostale so narejene oziroma izdelane iz kakovostnih in skrbno izbranih materialov. Ravno zato zagotavljajo optimalno zaščito. Elektro omara, ki jo boste naročili pri nas, bo še dolgo služila svojemu namenu. Namestitev notranjih in ostalih elektro omaric je precej enostavna, ko pa je enkrat nameščena, vam bo še dolgo dobro služila. Elektro omare iz naše ponudbe so namenjene industriji oziroma zgolj za potrebe industrije in ne za rabo v domačih gospodinjstvih.

 

 

Kako je sestavljena elektro omara?

Elektro omara je sestavljena iz treh osnovnih delov: korito elektro omare, vrata s tritočkovnim zapiranjem in elementi za pretokovno varovanje. Glede na to, iz kakšnega materiala so izdelane in na kakšen način bodo vgrajene, razlikujemo različne elektro omarice. Na to je potrebno biti pozoren tudi pri izbiri primerne elektro omarice, najbolj pomembno pa je, da pozornost posvetimo materialu. Le trpežni materiali bodo odporni na dejavnike iz okolja in le takšne bodo dobro služile svojemu namenu. Izbira primernega materiala je še posebej pomembna, če potrebujete zunanjo elektro omaro. Naša ponudba zajema različne elektro omare, ki so lahko vgradne ali prostostoječe, izberete pa lahko tudi takšno, ki jo je mogoče pritrditi na drog.

 

 

Notranje in zunanje elektro omarice v katalogu

Elektro omarice, notranje in zunanje, so vam na voljo tudi v spletnem katalogu na spletni strani podjetja Telmak d. o. o. Tam su lahko ogledate tudi ponudbo komandnih pultov, ki so v uporabi za centralno upravljanje vseh vrst postopkov v industrijski dejavnosti. Katalog vam ponuja vpogled v celoten spekter naše ponudbe, tam lahko izveste tudi vse podrobnosti o želenih proizvodih. Za več informacij pa smo vam vedno na voljo preko stacionarnega ali mobilnega telefona, lahko pa nas tudi obiščete v naši trgovini z elektromaterialom v Logatcu, le streljaj stran od Ljubljane. Na naši spletni strani pa se nahaja tudi spletni obrazec, preko katerega nam lahko pošljete povpraševanje in v najkrajšem možnem času vam bomo poslali ponudbo.

 

elektro priključne omarice elektro omarice notranje

 

 

Kakšno elektro omaro potrebujete?

Vsak projekt mora biti dobro načrtovan, vanj pa je potrebno vključiti tudi načrtovanje elektro omare. Faza projektiranja torej zahteva tudi natančen premislek o tem, kakšna elektro omara bo primerna za objekt, kje se bo nahajala, čemu bo služila. Za izvedbo najrazličnejših del pri različnih projektih je v večini primerov potrebna že delujoča elektroinštalacija. Za to pa potrebujemo primeren prostor, ki bo služil shranjevanju in vgradnji zaščitne in merilne električne naprave, ki jo bomo lahko nato varno uporabljali. Elektro omara, najsi bo notranja ali zunanja, je enostavna za namestitev in vzela vam bo malo časa. Notranje elektro omarice za varovalke bodo učinkovito zaščitile varovalke v notranjih prostorih. Notranje elektro omarice za varovalke morajo biti preizkušene, predvsem pa je pomembno, da popolnoma ustrezajo predpisanim standardom. Zunanje elektro omarice, ki so namenjene zunanji uporabi, pa bodo elektroinštalacijo shranjeno v omarici tudi primerno zaščitile pred neugodnimi vremenskimi vplivi. Če niste prepričani, kakšna elektro omara je primerna za vaš projekt, vam lahko pri izbiri pomagamo zaposleni v podjetju Telmak d. o. o. Pomagali vam bomo izbrati primerno dimenzijo elektro priključne omarice ali elektro razdelilne omarice, svetovali pri izbiri materialna itd.

 

 

Vgradne ali prostostoječe notranje elektro omarice

Notranja elektro omara se uporablja v notranjosti objektov, zato je še bolj pomembno, da so varne, zanesljive in da ustrezajo vsem predpisanim standardom. Elektro omarice so na voljo v različnih dimenzijah in materialih, včasih je izbira kar težka, če niste prepričani, kaj točno potrebujete. Različne izvedbe elektro omaric, vgradne ali prostostoječe, vam lahko predstavimo tudi zaposleni v našem podjetju, ki imamo z elektro omarami in ostalim elektromaterialom veliko izkušenj. Poleg elektro omaric za industrijsko rabo se ukvarjamo s prodajo različnega elektromateriala priznanih proizvajalcev. Ob tem vam nudimo tudi vso tehnično podporo in strokovno svetovanje pri nakupu. Svetujemo vam, da si proizvode iz naše ponudbe ogledate na spletni strani, in sicer v katalogu posameznih proizvajalcev, potem pa se odpravite do naše trgovine, kjer lahko željene proizvode tudi kupite. Naša velika konkurenčna prednost je, da imamo ogromno izdelkov vedno na zalogi, zato lahko željene artikle dobite v trenutku, ko jih potrebujete.

 

 

Ostala ponudba

Elektro omara za različno uporabo (notranje, zunanje, elektro priključne omarice, razdelilne omarice itd.) so le del našega prodajnega programa. Naša ponudba elektromateriala je izredno široka in raznolika. Glavni del našega prodajnega asortimaja predstavljajo kakovostni izdelki proizvajalca Schneider Electric, ki svojim strankam in uporabnikom ponujajo kakovostne produkte, rešitve in storite s področja upravljanja z energijo. Napajalniki in transformatorji, releji, frekvenčni pretvorniki/regulatorji, servo sistemi, senzorji, končna stikala, inštalacijski sistemi itd. Več informacij o ponudbi vam je na voljo na spletni strani in v katalogih, veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši trgovini z elektromaterialom, kjer vam bomo lahko pri izbiri tudi ustrezno strokovno svetovali.