17. december 2018

Elektro material iz trgovine – nujno potreben pri prenovi napeljave

Elektro material je nujno potreben pri urejanju ali gradnji novega doma oziroma poslovnega prostora, zato ne sme manjkati niti v delavnici domačega mojstra. Izbrati je potrebno kar se da kvaliteten elektro material, med katerega sodijo tudi kabli, žice, elektro omarice, stikala, vtičnice, varovalke, konzole, spojke, izolacije, izolirni trakovi in drugi pribor. Včasih je potrebno električno instalacijo menjati in takrat zagotovo potrebujemo drobni elektroinstalacijski material ter mirno roko strokovnjaka. Če imamo pred seboj starejšo električno napeljavo, bo potrebno zamenjati vtičnice, stikala, razdelilne doze in druge vrste elektro materiala, saj lahko zaradi poškodovanih spojev hitro pride do kratkega stika. Večkrat, kot smo napeljavo obnovili oziroma predelali, večja je verjetnost za poškodbo elektro materiala, iz katerega je sestavljena in posledično za nastanek kratkega stika. Obnova naj bo temeljita, loti pa naj se je le nekdo, ki ima na tem področju veliko izkušenj. Drobni elektromaterial najdemo v specializiranih trgovinah, ker pa se v tovrstnih trgovinah, v katerih je na policah ogromno pribora, velikokrat ne znajdemo, se lahko odločimo za nakup elektro materiala v specializirani spletni trgovini ter se tako izognemo gneči in zmedi ob pogledu na toliko različnih artiklov. Preden se lotimo menjave električne napeljave, pomislimo, kdaj je bila ta nazadnje menjana, koliko je napeljava stara, kakšno je njeno trenutno stanje in ali imamo kakšne posebne želje. Šele nato se lotimo izbire primernega elektro materiala iz kataloga, z uporabo katerega bomo poskrbeli, da bo električna napeljava varna, tveganje za nastanek kratkega stika pa zmanjšano na minimum. Ker samemu načrtovanju električne napeljave ne posvečamo prav veliko pozornosti, vam svetujemo, da že vnaprej predvidite dovolj vtičnic, stikal in drugega elektro materiala. Tako se boste enostavno izognili kasnejšim popravilom in obnovam.

 

 

Vse, kar potrebujete za instalacijo v stanovanju oziroma hiši

Različne vrste elektro materiala nam omogočajo kvalitetno izpeljavo električne instalacije v hiši, stanovanju oziroma poslovnem objektu. Elektromaterial iz trgovine je nujno potreben pri vzdrževanju doma ali poslovnega prostora, o čemer priča tudi dejstvo, da je v specializiranih trgovinah na voljo toliko različnih vrst elektro materiala za monterje oziroma inštalaterje električnih naprav, nenazadnje pa tudi za domače mojstre. Preden si ogledate katalog specializirane trgovine z elektromaterialom, naj vam zaupamo, da je kljub dejstvu, da gre pri elektro materialu za potrošni material, izjemnega pomena izbrati pribor priznanih blagovnih znamk, kot je na voljo v spletni trgovini Telmak. Pri instalacijah boste potrebovali tudi pripomočke za spajanje vodnikov, orodje, namenjeno elektro opravilom, montažni pribor (pribor za elektro montažo), svetila in žarnice, priklopne naprave, merilne instrumente, instalacijske kable in pomožne materiale, kot so elektro doze in razvodnice, tesnilne uvodnice, izolirni in tesnilni trakovi, zbiralke in drugi dodatki. Še preden se lotite izvedbe instalacije, si pripravite dober načrt. Pri tem ne pozabite na napeljavo za zunanjo razsvetljavo, vtičnico na balkonu oziroma terasi, napeljavo za zvonec, napeljavo za protivlomni alarm in predpriprave za klimatsko napravo, saj prav na te vrste napeljav največkrat pozabimo in jih je kasneje potrebno dodajati.

 

trgovina z elektromaterialom

 

 

Kam po elektro material priznanih blagovnih znamk?

V podjetju Telmak vas čaka pestra ponudba elektroinstalacijskega materiala vseh vrst. Ponujamo vam elektrotehnični material za avtomatizacijo v industrijskih procesih priznanih blagovnih znamk. Smo glavni distributer za Schneider Electric, ponujamo pa vam tudi elektro material ostalih blagovnih znamk, kot so Eaton, Teaflex, Kabelec, Pizzato, Rittal in drugi. Naša velika prednost so konkurenčne cene in možnost nakupa v spletni trgovini, s čemer se izognete gneči in zmedi, s katero se velikokrat srečamo v specializirani trgovini ob pogledu na pestro ponudbo elektro materiala. Na zalogi imamo veliko elektromateriala, ki se uporablja na različnih področjih industrije, zato smo prepričani, da boste pri nas zagotovo našli tisto, kar iščete. Če želimo delo opraviti strokovno in kvalitetno, je izbira kvalitetnega pribora priznanih blagovnih znamk ključnega pomena, pri tem pa za piko na i poskrbimo še s strokovnimi nasveti, ki vam bodo zagotovo prišli prav. Naša ponudba zajema elektro material za avtomatizacijo, frekvenčnike in mehke zagone, servo sisteme, napajalnike in transformatorje, krmilno signalne komponente, varnostno opremo, varnostne detektorje, varnostne module, izdelke za detekcijo in RFID sisteme, izdelke za krmljenje motorjev in električno distribucijo, inštalacijske sisteme in elektro omarice.

 

 

Izbrani pribor vam dostavimo na dom

Po nakupu elektro materiala v spletni trgovini vam izbrani pribor dostavimo na vaš naslov. Dostavo izvajamo po vsej Sloveniji. Zavedamo se, da je kvaliteten material za avtomatizacijo na različnih področjih industrije zelo težko najti, zato vam ponujamo le najbolj kakovosten elektromaterial. Ogromno informacij vam je na voljo na spletni strani podjetja Telmak, tehnično zelo dobro podkovani strokovnjaki pa se že veselijo vsakega vašega vprašanja. Če si želite kvalitetnega nakupa elektro materiala z odličnimi tehničnimi specifikacijami, obiščite Telmak.