Vas zanima kako električno kolo deluje?

21. junij 2019

 

 

ELEKTRIČNO kolo – kako deluje

 

Električno kolo je varčno in okolju prijazno prevozno sredstvo, ki je primerno za vsakodnevno vožnjo na dolge in kratke relacije, za vse tiste, ki zadeve ne poznate, pa vas verjetno zanimo tudi kako deluje. Zasnova je enaka navadnemu kolesu, le da ima električno kolo dodan električni motorček, ki doda moč pri poganjanju, tako da je vožnja izjemno lahka in enostavna, primerna tako za odrasle, kot tudi otroke. Kljub temu, da ima električno kolo dodan motor, moramo še vedno pritisniti na pedala, kar pomeni, da gre za obliko rekreacijo in ne tako kot pri klasičnemu motorju, ko zgolj sedimo. Lahko bi rekli, da je električno kolo nekakšna mešanica navadnega kolesa in motorja, na katerem skrbimo za rekreacijo, a jo nam električni motorček na kolesu zelo olajša, mi pa smo tako bolj dovzetni za uživanje in opazovanje okolice. V naši ponudbi lahko izbirate med najboljšimi električnimi kolesi, za katere smo prepričani, da vas bodo navdušili s kakovostjo in ugodno ceno, obenem pa nudimo tudi kakovosten, zanesljiv in hiter servis električnih koles, tako da lahko pri nas najdete celovito storitev ponudbe električnih koles, obenem pa vam pred nakupom pokažemo kako delujejo kolesa.

Električno kolo kako deluje

 

 

Električno kolo – kako deluje in prednost v primerjavi z navadnimi

 

Električno kolo je sedanjost in prihodnost kolesarjenja, saj smo prepričani, da ima ogromno prednosti pred navadnimi kolesi in verjamemo, da se boste tudi vi strinjali z nami, ko izveste kako deluje. Delovanje električnega kolesa je podobno navadnemu kolesu, saj je potrebno pritiskati na pedala, prednost električnih koles je predvsem v tem, da imajo vgrajen električni motorček, ki doda moč ob vsakem pritisku na pedala, kar pomeni, da lahko premagate večje razdalje z manj napora, obenem pa privarčujete pri času, saj je vožnja hitrejša kot pri navadnem kolesu. Izbirate lahko med različnimi vrstami električnih koles, mestnimi, ki so primerna za vsakodnevno vožnjo v službo ali šolo, po urejenih kolesarskih poteh in cestah, gorskimi, ki so primerna za vožnjo po neurejenih kolesarskih poteh v naravi in treking kolesi, ki so mešanica mestnih in gorskih koles, idealna za daljše relacije, kjer boste tako vi kot tudi vaši najmlajši uživali ob vožnji. Prihranek pri času, ki je v današnjem svetu izjemno pomemben, rekreacija, ki zagotavlja prepotrebno gibanje na svežem zraku in sproščujoča vožnja, za katero poskrbi dodan električni motorček so prednosti, ki so prepričale še tako zahtevne ljubitelje kolesarstva in verjamemo, da bodo prepričale tudi vas. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje o električnih kolesih, ter o tem kako delujejo, nas kontatirajte in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem odgovorili na njih.

 

Najboljša električna kolesa dobite v podjetju Špan

 

Električna kolesa so odlična rešitev za vse vrste kolesarjev in idealna nadgradnja navadnih koles, obenem pa so električna kolesa izjemno udobna. Udobje je vsekakor ena ključnih stvari pri kolesarjenju, saj je pomembno tako pri vsakodnevni vožnji v službo ali šolo, kot tudi na daljših relacijah. Udobje je pomembno tako za otroke kot tudi odrasle, saj lahko le tako uživate v vožnji in vam vožnja ne predstavlja težav ter napora. Poleg ostalih prednosti električnih koles govori v njihov prid tudi zunanji videz, kar je pomembno marsikateremu kolesarju. Električna kolesa so modernega videza, športna in atraktivna, kar pomeni, da boste poleg udobnega in hitrega kolesarjenja poskrbeli tudi za estetiko. Zagotavljamo vam, da boste z električnim kolesom spremenili pogled na kolesarjenje, obenem pa nudimo našim uporabnikom prijazno ceno, ki je dostopna vsem. Električna kolesa so primerna za vse vrste ljudi, saj je njihova prednost ta, da ga lahko vozijo tudi ljudje s šibkejšim zdravjem, ker ni potrebno veliko moči pri poganjanju. V podjetju Špan nudimo najboljša električna kolesa v Sloveniji, zato nas obiščite ali kontaktirajte.

najboljša električna kolesa

 

Prodaja navadnih in električnih koles ter servis

 

Podjetje Špan je zasebno podjetje z več kot 35 letno tradicijo, pri katerem se trudimo, da lastnikom vozil ponudimo celovito paleto kakovostnih storitev na enem mestu. Izbirate lahko med različnimi vozili, od osebnih rabljenih in novih vozil, do motornih vozil in koles, v zadnjem času pa so izredno priljubljena električna kolesa in verjamemo, da bodo navdušila tudi vas, ko boste videli kako delujejo. Poleg prodaje navadnih in električnih koles zagotavljamo tudi hiter, kakovosten in natančen servis, ki bo poskrbel za vaša električna kolesa ob morebitnih nevšečnostih, obenem pa boste ob kolesarjenju popolnoma mirni, saj boste vedeli, da imate pri nas na voljo kakovosten servis. Zavedamo se, da je zadovoljstvo strank izjemno pomembno, zato zagotavljamo kakovostno in celovito storitev električnih koles od prodaje do servisa po dostopni ceni, ki vas bo navdušila. V kolikor imate o električnem kolesu in o tem kako deluje kakršnokoli vprašanje nas lahko kontaktirate po telefonu ali emaila ali pa obiščete našo spletno stran, kjer je vsako električno kolo podrobno predstavljeno s specifikacijami, ki vam bodo pomagale pri izbiri. Najboljša električna kolesa dobite v podjetju Špan.