22. julij 2016

Električni pastirji in pripadajoča oprema za ograditev pašnikov na enem mestu

Električni pastirji so varovalna ograja nameščena okoli pašnikov, lahko pa tudi posevkov. Električni tok, ki teče skozi trak za električni pastir preprečuje beg ograjene živine, pa tudi vstop divjih živali. Električni šok, ki ga električni pastirji ob dotiku povzročijo, je za živino neškodljiv in prijaznejši oziroma manj boleč, kot ograje iz bodeče žice. Vendar pa ob rokovanju z elektriko vedno velja biti previden.

 

Na kaj paziti, pri izbiri pastirja?

Električni pastirji se razlikujejo glede na napajanje. Če imate omrežno napajanje vedno na voljo, je takšen aparat priporočljivejši, saj ne potrebujete akumulatorja ali baterije. In prav takšni električni pastirji so na voljo tudi v naši ponudbi. Seveda pa jih ločimo tudi glede na njihovo moč. Glede na dolžino in namen ograje se je potrebno odločiti, kako močan naj bo pastir. Električni pastirji za živino morajo zagotavljati njihovo varnost. Prisotnost elektrike namreč predstavlja določeno stopnjo nevarnosti, tudi za ljudi, ki s pastirjem ne rokujejo pravilno. Nepoznavanje in neinformiranost pri uporabi lahko povzroči veliko škode. V ponudbi trgovinskega centra EVJ Elektroprom so na voljo različni električni pastirji, pa tudi stebrički za pastirja, trakovi in opozorilne table. Če niste prepričani, katerega pastirja izbrati, kakšne razdalje med stebrički za pastirja in višina le teh je primerna, dovolite, da vam pomagamo v naši specializirani trgovini, kjer bodo naši prodajalci skupaj z vami našli pravo rešitev. Pred nakupom , pa lahko za izbrane artikle, več tehničnih podrobnosti najdete tudi v naši spletni trgovini.

 

Električni pastirji in stebričkiStebrički za pastirja dobavljivi že od 1.60 evra

V naši spletni trgovini in trgovinskem centru v Kisovcu so vedno na zalogi kakovostni električni pastirji in ostali potrebni material, kot so stebrički za pastirja v različnih velikostih ter trak za električni pastir različnih dimenzij in barv. Glede na to, da rokovanje z elektriko vedno predstavlja tudi določeno stopnjo tveganja, pa vam svetujemo da na račun varnosti ljudi in živali pri izbiri ne varčujete. Mi vam zagotavljamo, da boste po dostopni ceni pri nas dobili pravo kvaliteto.

 

Na voljo tudi široka ponudba elektromateriala in drugih izdelkov iz različnih področij. Več v naši spletni trgovini.