Eko dimnik v skladu s predpisi: čiščenje dimnika in tuljav v Ljubljani

25. oktober 2017

Eko dimnikEko dimnik je izdelan iz kakovostnih in trpežnih materialov ter v skladu z vsemi zakonskimi predpisi. Eko dimnik je najboljša rešitev za novogradnje in ima vse prednosti standardnih dimnikov. Dimniške cevi eko dimnika so odporne so na vlago in na visoke temperature, hitro se segrevajo in ohlajajo. Eko dimnik ima odlične toplotne in prezračevalne izolacijske lastnosti. Protipožarno varnost eko dimnika pa zagotavlja odlična plinotesnost. Eko dimnik je enostaven za čiščenje, poleg tega pa je odporen na mehanske obremenitve in ima največjo stopnjo varčevanja energije. Eko dimnik vam v podjetju OGM-BI izdelamo kvalitetno in hitro. Z rednim čiščenjem eko dimnika, vzdrževanjem in rednimi pregledi boste poskrbeli za daljšo življenjsko dobo eko dimnika. Če iščete eko dimnik v Ljubljani, je podjetje OGM-BI zagotovo pravi naslov za vas. Zavedamo se, da je dimnik pomemben element ogrevalnega sistema, ki mora biti izdelan kakovostno in v skladu s predpisi, zato je naš eko dimnik najboljša in cenovno najbolj ugodna rešitev za vas.


Dimniški sistem oziroma eko dimnik EKOKER – redno čiščenje za dolgo življenjsko dobo

Dimniški sistem oziroma eko dimnik Ekoker je slovenski proizvod, ki je izdelan v skladu z vsemi standardi in predpisi s področja ognjevzdržnih materialov. Komponente eko dimnika so izdelane iz vrhunskih materialov, ki so odporni na temperaturne, vremenske in kislinske vplive. Eko dimnik je montažni dimnik, ki je primeren za vse vrste kurišč. Eko dimnik lahko hitro postavimo, saj ne zahteva izvedbe dodatne izolacije, ometavanja ali kakršnekoli druge vrste zaščite. Za montažo eko dimnika torej ne boste imeli dodatnih stroškov vgradnje. Eko dimnik vsebuje keramične cevi oziroma tuljave za dimnik, dimniški plašči pa omogočajo 4 kombinacije gradnje dimnika – enojni eko dimnik z ali brez zračnika in dvojni eko dimnik z ali brez zračnika. Natančna montaža eko dimnika zagotavlja dolgotrajno in kvalitetno delovanje. Ob rednem vzdrževanju in čiščenju dimnika bo življenjska doba eko dimnika trajala tudi do 30 let.


Prednosti eko dimnika

Prednosti eko dimnika je veliko, med drugim dopušča možnost priključitve kotlov za plin, olje in trda goriva, je enostaven za montažo, ima dobro prezračevalno izolacijo in odlične toplotno izolacijske lastnosti, je odporen na vlago, visoke temperature, kisline in mehanske obremenitve. Čiščenje dimnika je enostavno in hitro, odlična plinotesnost eko dimnika pa zagotavlja visoko protipožarno varnost. Tuljave za dimnik so kakovostne, gladke stene dimnika pa pri prehodu plinov omogočajo dober vlek. Če so vas vse te lastnosti eko dimnika prepričale, nas kontaktirajte. Nahajamo se v okolici Ljubljane, kjer nas lahko tudi obiščete in dobite vse informacije o eko dimnikih, čiščenju dimnika, tuljavah za dimnik itd. Veseli bomo vašega obiska.

 

Čiščenje dimnika