15. januar 2018

Dvižna ploščad (električna) za invalide: najem in prodaja ploščadi po ugodni ceni


dvižna ploščadDvižna ploščad – najem in prodaja dvižnih ploščadi je pri nas zelo ugodna. Oglejte si našo ponudbo na naši spletni strani, če pa vas zanima cena najema dvižne ploščadi, vas vabimo, da nas obiščete na sedežu podjetja, kjer boste tudi izvedeli vse o prodaji, najemu in nadgradnji vozil z dvižno ploščadjo za invalide. Naš osebni program je sestavljen iz široke ponudbe različnih tipov predelav osebnih vozil, med drugim vam ponujamo kakovostne električne dvižne ploščadi za invalide po zelo ugodni ceni. Nudimo pa vam tudi svetovanje, saj je pri izbiri predelave osebnega vozila ključen prav osebni pristop. Pri predelavi vozila in namestitvi dvižne ploščadi za invalide upoštevamo vse želje uporabnika in sofinancirane možnosti, ki jih ponuja Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.


Dvižne ploščadi za invalide: prodaja in najem

Dvižna ploščad za invalide je namenjena invalidom in gibalno oviranim osebam, namenjena pa je premagovanju različnih nivojev do višine treh metrov. Naš osebni program zajema bogat spekter naprav in pripomočkov za samostojno vožnjo invalidov. Dvižne ploščadi prodajamo, lahko pa jih tudi najamete. Ponujamo vam enostavno pot do večje mobilnost oseb na invalidskih vozičkih. Dimenzije dvižne ploščadi prilagodimo vsakemu uporabniku in vozilo, vgrajujemo pa jih v vsa večja osebna vozila. Naša ponudba osebnih dvižnih ploščadi zajema:

  • Osebna dvigala Dhollandia (zanesljiva dvigala z dolgo življenjsko dobo, ki so enostavna za vzdrževanje. Pokrivajo različne nosilnosti in namembnosti. Namestimo jih lahko v notranjost ali zunanjost vozila.)
  • Osebna dvigala Braun (pri izbiri je potrebno upoštevati namen dvižne ploščadi, dimenzije invalidskega vozička in dimenzije vozila).
  • Osebna dvigala Fiorella (nosilnost od 300 do 360 kg, primerna za ročne in električne invalidske vozičke ter za skuterje).

Poleg dvižnih ploščadi za osebna vozila pa vam ponujamo tudi dvižne ploščadi za javni promet. Dimenzije teh dvigal so primerne za vse invalidske vozičke in skuterje, imajo večjo nosilnost in so prilagojene intenzivni rabi različnih uporabnikov.


Zakaj se odločiti za nakup ali najem dvižne ploščadi za osebna vozila pri nas?

Dvižna ploščad za invalidePri svojem delu veliko pozornost posvečamo kvaliteti in smo usmerjeni v svoje stranke. Svoje znanje na področju nadgradnje osebnih in tovornih vozil neprestano nadgrajujemo, ponujamo pa vam inovativne rešitve tako za osebni kot tudi za tovorni program. Namestitev dvižne ploščadi na vaše vozilo je le ena izmed naših storitev. Vse informacije o najemu in prodaji dvižnih ploščadi lahko dobite pri nas, lahko pa nam tudi pošljete povpraševanje preko spletnega obrazca in poslali vam bomo odgovor v najkrajšem možnem času.