19. junij 2017

Ugodni drogovi za zastave


Potrebujete mogoče cenovno ugodne, trpežne in visoko kakovostne drogove za zastave, s katerimi bi lahko svoje zastave dobro razstavili? Na pravem mestu ste. Sedaj vam lahko ponudimo ugodne in kvalitetne drogove za zastave. Prepričajte se!


Drog za zastavo je idealna rešitev za dobro reklamo


Drog za zastavoV podjetju Kolorado vam nudimo celostno storitev; izdelava drogov za zastave in postavitev drogov za zastave, ki so na voljo v različnih velikostih in materialih. Drog za zastavo je lahko različnih vrst in višin, vedno pa so izdelani iz izjemno močnega materiala. Po navadi je to poliesterski material, aluminij ali INOX material. Drog za zastavo se obrača okoli svoje osi za 360 stopinj s pomočjo posebnih ležajev, zastave pa so prečno vpete na drog. Drogovi za zastave so vdelani v beton s tehniko vijačenja tako, da se ne premikajo in ostanejo na mestu tudi ob najmočnejših sunkih vetra. Dobra lastnost droga za zastavo je tudi ta, da se obrača po vetru, torej je obešena zastava vidna prav v vsakem trenutku. Tako bo vaš logotip ali ime podjetja vedno vidno v kakršnih koli razmerah. Dvigovanje in spuščanje zastave je zelo enostavno, saj se drog za zastave upravlja s pomočjo vgrajenega samodvižnega mehanizma, ki po enostavnem in hitrem postopku dvigne zastavo na svoje ciljno mesto. Tako ni treba podirati droga ali uporabljati nevarnih lestev za menjavo zastav. Poleg enostavne uporabe so drogovi za zastave tudi enostavni za vzdrževanje, so trpežni, imajo dolgo življenjsko dobo ter so zaradi svoje oblike in barve nemotečega oziroma celo ugodnega izgleda.


Na voljo sta dva tipa droga za zastave, in sicer drogovi z L-nosilcem ali standardni drogovi brez njega. Le od vas je odvisno, kakšen tip bi si želeli.


Drogovi za zastaveEnostavno in hitro postavljanje droga za zastave


Drogi za zastave so odlična ideja za označevanje poslovnih stavb ali skladišč vašega podjetja. Tako boste bolj vidni in hkrati boste imeli tudi oglaševanje vašega podjetja. Drog za zastave pri potencialnih strankah daje vtis velikega in uspešnega podjetja.
Naša storitev obsega tako izdelavo drogov za zastave in njenih temeljev ter samo montažo. Ponujamo vam ugodne cene drogov za zastave odličnih proizvajalcev, izdelanih iz kakovostnih materialov. Cena drogov za zastave obsega celostno storitev. Celotno ponudbo drogov dobite na naši spletni strani, kjer so na voljo tudi vse dodatne informacije. Poleg različnih modelov drogov dobite tudi informacije o ceniku drogov za zastave. Naj vaše podjetje pridobi na ugledu. Poglejte si našo ponudbo in se prepričajte o izjemni kakovosti!