25. april 2017

Dostava paketov v podjetju Mestna dostava je možna tako v Sloveniji kot tudi v tujini

V podjetju Mestna dostava vam zagotavljamo kvalitetno in varno dostavo paketa na želen naslov. Odločite se lahko za dostavo paketov iz tujine oz. dostavo paketov v tujino, dostava paketov pa poteka tudi po Sloveniji.


Varna in natančna dostava paketov v podjetju Mestna dostava

Ker nam je v podjetju Mestna dostava izjemno pomembno, da so naše stranke z delom naših kurirjev in z izkušnjo ob naši storitvi zadovoljne, veliko pozornosti namenimo varnosti pošiljk. V ta namen vodimo posebne evidence in tako pokušamo minimizirati možnost izgube pošiljke. Pred pošiljanjem paket, ki ga želimo odposlati ustrezno zapakiramo in ga tako zavarujemo pred morebitnimi udarci in drugimi mehanskimi poškodbami.


Pošta za dostavo paketov – služba brez katere ne gre

Pošta za dostavo paketov je dan danes vse bolj uporabljana, saj je vse več naročil paketov, ki jih je potrebno dostaviti. Povečala se je tudi spletna prodaja izdelkov, ki zahteva pošiljanje in dostavo paketov po pošti. V podjetju Mestna dostava vam ponujamo dostavo paketov po pošti. Omogočamo vam pošiljanje vseh vrst paketov – od majhnih pisemskih ovojnic pa do več kilogramov težkih paketov.


Vas zanima več o dostavi paketov? Pokličite nas in se pozanimajte

Vas zanima več o dostavi paketov? Pokličite nas po telefonu in se pozanimajte o možnostih dostave paketa po pošti. Na vprašanja vam bodo odgovorili prijazni kurirji, ki so zmeraj pripravljeni pomagati. Povprašate nas lahko o možnostih dostave paketa v Sloveniji pa tudi o možnostih dostave v tujini.


S podjetjem Mestna dostava do pozitivne izkušnje pri dostavi paketov

Izkušnja stranke nam je v podjetju izjemno pomembna, zato bomo poskrbeli da bo dostava vašega paketa zanesljiva, natančna in varna. Zelo smo prilagodljivi tudi glede pobiralnega in dostavljalnega časa pošiljk. Pakete lahko poberemo že v zgodnjih jutranjih urah. Pakete bomo pred odpošiljanjem ustrezno zaščitili in tako poskrbeli, da bodo na želeno destinacijo prispeli nepoškodovani in ob pravem času.

dostava paketov

dostava paketa pošta