30. april 2019

 

Najboljša dostava hrane na dom v Ljubljani

Kakršenkoli je že naš razlog, da si želimo malce pomoči pri našem prehranjevanju,  pa naj si bo to prezaposlenost, želja po dodatnem prostem času, ali morda nezmožnost za kuhanje, rešitev je na dlani. Na voljo imamo kvalitetno hrano, z najboljšo dostavo v Ljubljani. Naročimo lahko malice, ki jih dobimo dostavljene tako domov, kot v različna podjetja, kompletna kosila, pice in še veliko drugega.

Naročanje poteka v sodelovanju z ehrano, spletnim portalom, ki omogoča enostavno, diskretno, hitro in pregledno naročanje hrane domov ali na delovno mesto. S pomočjo tega portala lahko izbiramo med različnimi kuhinjami, na njihovi spletni strani je namreč objavljen seznamu ponudnikov dostave na dom, v vašem kraju ali okolju.

Dostava na področju Ljubljane poteka v Bežigradu in Črnučah. Pri naročilu nad 6,99€ sta prevoz in embalaža hrane brezplačna. Naročila, dražja od 15€ se dostavljajo tudi v Center in Šiško, če stanejo več kot 20€, pa kamorkoli v Ljubljano. Tisti, ki se odločijo po hrano priti sami in jo prevzeti kar v  poslovalnici, pa ob obisku dobijo bon z 10% popustom (akcijske cene in popusti se izključujejo).

Obratovalni čas :

Torek – četrtek: 10.00 – 23.00

Petek: 10.00 – 24.00

Sobota: 12.00 – 24.00

Nedelja in prazniki: 12.00 – 22.00

Ponedeljek: zaprto

Naročila se sprejemajo med v delovnim časom preko telefona ali neposredno na spletni strani.

Dostava malic