20. september 2017

DIMNIK: UGODEN IN IZJEMNO KAKOVOSTEN SLOVENSKI DIMNIK PO MERI

Dimnik je izjemno pomemben del ogrevalnega sistema, zato moramo biti pri njegovi postavitvi oziroma izdelavi previdni. Profesionalno postavljen dimnik iz kakovostnih materialov, prilagojen ogrevalnemu sistemu, zagotovi optimalno varnost. Ena najboljših možnosti, ki so vam na voljo, je zagotovo slovenski dimnik Hočevar. V nadaljevanju preverite, kaj vse so prednosti, s katerimi se lahko pohvali slovenski dimnik, ki ga montiramo za vas!

 

slovenski dimnik

 

Zakaj je dimnik Hočevar najboljši slovenski dimnik?

Že vse od leta 1994, ko se je začela pisati uspešna zgodba našega družinskega podjetja, je slovenski dimnik Hočevar znan kot izjemno kakovosten in trpežen slovenski dimnik, ki ohranja svojo funkcionalnost in videz kljub manj ugodnim pogojem, ki jim je izpostavljen. Postopoma je postajal slovenski dimnik Hočevar še boljši. Materiale smo prilagodili najsodobnejšim trendom in dognanjem ter osvojili slovenski trg. Tako se lahko pohvalimo z dejstvom, da smo bili med prvimi slovenskimi podjetji, ki so začela s sanacijo slovenskih dimnikov z uporabo inoxa (nerjaveče pločevine). Dimnik v celoti prilagodimo vašim potrebam in vam svetujemo glede optimalnih rešitev. Možen je tudi brezplačen ogled, kjer se bomo dogovorili, kakšen bo vaš novi slovenski dimnik Hočevar. Nudimo pa vam tudi dodatne dele, npr. rozete za dimnik. Tako rozete za dimnik kot drugi rezervni elementi so na voljo po zelo ugodni ceni.

 

Ugoden nov slovenski dimnik ali sanacija obstoječega

dimnikSlovenski dmnik Hočevar poleg izjemne kakovosti odlikuje tudi zelo dostopna cena. Vas bolj kot nov slovenski dimnik Hočevar zanima obnova že obstoječega? Za sanacijo se običajno uporablja tuljava oziroma cev za dimnik. Brušenje v večini primerov ni potrebno. Obnova je tako zelo hitra in enostavna, saj moramo le vstaviti cev za dimnik. Brušenje pa pride v poštev takrat, kadar je premer obstoječega dimnika premajhen. Tako brušenje oziroma vrtanje omogoči, da lahko vstavimo cev za dimnik, izdelano iz nerjavečega jekla (t. i. inox tuljavo). Z veseljem vam svetujemo, ali bi bil v vašem primeru smiseln povsem nov slovenski dimnik Hočevar ali pa bi morda zadostovala sanacija, pri kateri se uporabi inox cev za dimnik. Predvidimo morebitno brušenje in druga dodatna dela, ki bodo potrebna. Vsekakor se bomo potrudili, da bodo dela končana v najkrajšem možnem času, ne glede na to, ali se odločite za nov slovenski dimnik Hočevar ali za sanacijo s cevjo za dimnik. Vabljeni tudi vsi, ki potrebujete nove rozete za dimnik in druge dodatne dele. Pomagamo vam pri izbiri ustrezne rozete za dimnik in po potrebi poskrbimo tudi za njeno namestitev. Naše ugodne cene vas bodo navdušile.