14. september 2015

Digitalna kamera – če jo že imate, si omislite najboljšo

Digitalne kamere podjetja Mobicom so skladne z mednarodnim standardom ONVIF. Kamere, ki so v skladu s tem standardom, so namreč združljive s sorodnimi proizvodi. Pomembno je, da so se ONVIF standardu priključili vsi večji proizvajalci digitalnih kamer, tako da ta standard omogoča združljivost IP nadzornih kamer in druge IP opreme.

 

Z našo digitalno kamero je varovanje najmodernejše

Če pri nas kupite videokamere, kot so denimo varnostne brezžične kamere ali nočne kamere, pomeni, da bodo te varnostne brezžične kamere in nočne kamere združljive z vsemi drugimi IP napravami. Standard ONVIF je pri digitalnih kamerah namreč nekaj takšnega, kot je okolje Windows pri osebnih računalnikih. Vaša nočna kamera za video nadzor bo torej v tem primeru polno združljiva s praktično z vsemi napravami, ki si jih na tem področju lahko zamislite. Tehnično varovanje vašega podjetja bo tako v tej smeri potekalo na kar najbolj moderen način.

 

Digitalna kamera za nadzorZ varnostnimi brezžičnimi kamerami boste udarili nazaj

Če si bo nepridiprav zamislil, da bo vdrl na vaše zemljišče oziroma v prostore vašega podjetja bo to pač storil. Tega ne morete preprečiti. Lahko pa storite kar največ, da se boste proti njemu borili. Zato si omislite najmodernejše tehnično varovanje vašega podjetja, ki vključuje nočne digitalne kamere za videonadzor in druge varnostne brezžične kamere. Ker se največ tovrstnih kaznivih dejanj zgodi ponoči, ga bodo nočne kamere zalotile pri delu. Ko bodo policisti pregledovali posnetke brezžičnih varnostnih kamer, si bodo nepridiprava in morda celo njegovo vozilo lahko dodobra ogledali. Nočna kamera tako dejanja ne bo preprečila, bodo pa policisti storilca lažje ujeli in mu dejanje tudi dokazali. Nočna kamera bo tako kriminalca onemogočila za vnaprej in pomagala, da bo prejel zasluženo kazen, vi pa boste morda dobili vaše ukradene predmete povrnjene. Po takšnem postopku je malo verjetno, da bo spričo vaših digitalnih kamer dejanje kdo drug poskušal ponoviti.