18. april 2016

Zaščitna delovna dežna obleka vam je na voljo v podjetju Trgos Bled

Delovna obleka za različne namene pri nas obsega vsa specifična področja dela. Podjetje, ki je na trgu od leta 1990 vam nudi zaščitno obleko, ki vsakega delavca opremi in zaščiti od glave do pet. Nudimo vam vsaj 50 različnih vrst rokavic, vsaj deset različnih delavnih brezrokavnikov in delavna oblačila lastne blagovne znamke, med katerimi je denimo tudi dežna obleka. Pri zagotavljanju bogate ponudbe delovne opreme sodelujemo z več kot petsto uspešnimi domačimi in tujimi podjetji.

 

 

Delovna obleka - vse od rokavic in oblačil do obutve in čelad

Zaščitne delovne oblekeZaščitna obleka je namenjena tako zaščiti pred umazanijo kot zaščiti pred poškodbami. Tako vam v tem sklopu oblačil nudimo:

  • Kombenizone,
  • Visokovidljivostna oblačila,
  • Ognjeodporne in druge jakne,
  • Brezrokavnike,
  • Hlače ter
  • Bluze, majice in plašče.

 

Drug sklop delovne obleke je dežna obleka, ki delavca zaščiti pred dežjem ali drugimi mokrimi materiali na gradbiščih in drugod. V naši ponudbi so dežna obleka iz poliuretana, ki vključuje jakne in hlače različnih dobrovidljivostnih materialov ter dežne plašče iz purteksa, 100 % polietena (za enkratno uporabo) ali klorovlaken in poliestra.

 

 

Dežna obleka in druga delovna obleka

V našem podjetju pa vam je na voljo tudi zaščitna obleka za gozdarje in delovna obleka za varilce, ki vključuje prav vso opremo, ki jo tovrstni delavci potrebujejo. Med njimi so mrežasti vizirji za zaščito oči, ušesni čepki za zaščito sluha, čelade ter varnostni pasovi za različne delovne priložnosti. Zaščitna obleka za gozdarje sicer obsega še gozdarsko bluzo, gozdarske farmer hlače, ki jih dopolnjujejo gozdarski zaščitni delovni čevlji (in kompozitna zaščitna kapica) ali pa gozdarski škornji iz naravne gume.
Delavna obleka za varilce pa vključuje tudi nujno potrebna pokrivala in zaščito za oči in glavo. Tako vam je na voljo denimo aluminijasto pokrivalo, podloženo z negorljivim bombažem, ki ima vizir iz zlatega temnega stekla in različne naglavne varilne maske iz termoplastičnega materiala.