06. februar 2017

Delovne hlače, ki omogočajo nemoteno delo tudi v slabem vremenu – dežne hlače


Delovne hlače ščitijo noge pred umazanijo in lažjimi poškodbami. So kot delovni pripomoček, saj imajo številne žepe – tako ima vsak mojster pri roki vse, kar potrebuje. Pri nakupu delovnih hlač je v prvi vrsti potrebno upoštevati kakovost izdelave in udobje pri nošnji, šele nato ceno izdelka. V podjetju Trgos smo za vas pripravili široko ponudbo različnih modelov delovnih hlač. Vabimo vas k ogledu ponudbe! Ste navdušeni nad gozdarjenjem? Ne pozabite preveriti tudi naše ostale ponudbe, h kateri sodi gozdarska zaščitna oprema. Vsa zaščitna oprema je izdelana iz kar najboljših materialov in nudi maksimalno zaščito pred poškodbami pri delu. Pomembno je le, da izberete tisto, ki vam najbolj ustreza.


Dežne hlače


Dežne hlače so primerne za vse, ki jih pri delu ne zaustavi niti slabo vreme! So nepremočljive in udobne za nošnjo, hkrati pa omogočajo nemoteno delo tudi takrat, kadar je slabo vreme. Ker v podjetju Trgos razumemo, da mora biti delo opravljeno kljub slabemu vremenu smo za vas pripravili veliko izbiro opreme, ki vključuje tudi dežne hlače. Prav tako boste v naši ponudbi našli tudi različne delovne hlače in hlače za delo v gozdu, ki skrbijo za zaščito nog in udobje pri nošnji.

 

Delovne hlače za delo v gozdu

 


Delovne hlače – ker brez njih preprosto ne gre!


Delovne hlače so obvezen del varovalne opreme vsakega delavca, saj nikoli ne vemo ali na nas preti nevarnost. Tudi dežne hlače bi se morale znajti v omari vsakega delavca (na vreme seveda nimamo vpliva). Nudimo vam kvalitetne delovne obleke, kombinezone, čelade in drugo zaščitno opremo, zato nikar ne pozabite preveriti ponudbe, ki smo jo pripravili za vas! Da bo vaša varnost vedno na prvem mestu obiščite trgovino podjetja Trgos.

 

Dežne hlače