15. maj 2015

Čokoladna torta brez glutena

Slastna torta polnega okusa brez glutena

Čokoladna torta brez glutena bo razveselila vse, ki zaradi preobčutljivosti na gluten ne smejo uživati običajnih tort. Čokoladno torto brez glutena lahko povsem preprosto pripravite iz predpripravljene mešanice za biskvit z okusom kakava Rue Flambee, ki vam je na voljo v naši spletni trgovini. Torto lahko seveda pripravite tudi v drugih okusih brez glutena, kot so mandelj, pistacija, vanilija in jagoda. Mešanica za čokoladno torto brez glutena je narejena na osnovi riževe moke ter krompirjevega in koruznega škroba. Ne vsebuje konzervansov in AZO barvil.

 

Čokoladna torta brez glutenaHitra priprava čokoladne torte brez glutena

S pomočjo predpripravljene mešanice Rue Flambee bo vaša čokoladna torta brez glutena okusna, mehka in hitro pripravljena. Vse, kar morate storiti, je, da mešanico zmešate z jajci. Zmes nato vlijete v mešalnik in mešate toliko časa, dokler ni homogena (približno 10 minut). Gladko zmes nato vlijete v pekač in pečete 35 – 40 minut na 165°C. Po pečenju bo biskvit v notranjosti rjave barve. Vaša čokoladna torta brez glutena bo tako končana v manj kot eni uri.

 

Sladice brez glutena

Vsi, ki radi uživate v polnih okusih brez glutena, se boste gotovo razveselili tudi drugih pripravkov za hitro pripravo sladic brez glutena. Sem sodijo predpripravljene mešanice za cupcakes (mini tortice), makrone, muffine in druge slastne dobrote. Sladice brez glutena boste lahko pripravili kot droben posladek zase ali pa za vaše obiskovalce s celiakijo. Hitra priprava sladic brez glutena vas reši tudi v primeru nenapovedanih gostov.

 

Vrhunske sladice prelepega videza in bogatih okusov – brez glutena

Poleg predpripravljenih mešanic za biskvit, ki bodo vašim sladicam brez glutena dale slasten okus, boste pri nas našli tudi različne dekorativne izdelke brez glutena kot so mešanice za sladkorno čipko in kreme, dekorativne glazure različnih barv ter sladkorne in modelirne mase. Tako bo vaša sladica prava paša za oči in brbončice.

Uživajte v bogatih okusih brez glutena!