08. maj 2017

Čista pitna voda v Sloveniji – čudež narave

Pitna voda v Sloveniji se nahaja predvsem v podzemnih izvirih oz. podtalnicah. Se pa po državi razlikuje kakovost vode, npr. pitna voda v Celju se zaradi različnih izvirov in nivojev onesnaženosti okolja razlikuje od pitne vode v Kopru, Ljubljani, na Dolenjskem in drugod po državi. V nadaljevanju vam predstavljamo Vodo VILA – izvirsko vodo, ki je doma v neoporečni naravi v osrčju alpske krajine in spada v skupino nekemično najbolj čistih, mehkih voda tako doma kot tudi po Evropi.

 

Zdrava pitna voda v Sloveniji - za čisto energijo življenja

Voda Vila izvira na Kašni planini na 1100m nadmorske višine, polnimo pa jo zgolj 200m nižje in brez kakršnihkoli dodatkov. Gre za eno izmed najbolj čistnih pitnih vod v Sloveniji in večkratno prejemnico zlate nagrade Agra, ki je s tem šampion kakovosti domačih voda. Voda Vila:

  • nas okrepča in poživi
  • je ena izmed najmehkejših čistih pitnih voda v Sloveniji
  • ima enako svežino kot na izviru
  • harmonizira naše telo

 

pitna voda v sloveniji

 

Trajna svežina filter pitne vode

Vodo Vila je na voljo tudi v obliki filter pitne vode vrhunske kakovosti – njen okus je enak kot na izviru. Z nakupom avtomata za vodo si tako lahko s hladno, čisto pitno vodo okrepčate telo ali pa iz nje pripravite popoln topel napitek. Kot ena izmed najbolj mehkih pitnih voda v Sloveniji iz osrčja alpske krajine Voda Vila poživlja naš dan in nas vsakič znova prerodi. Prinaša čisto energijo življenja in je zato izjemno zdrava. Čista pitna voda je ključnega pomena za delovanje našega telesa, saj hidrira prav vsako celico in nas ohranja vitalne.

 

Za več vprašanj vas vabimo, da pošljete brezplačno povpraševanje preko kontaktnega obrazca na naši spletni strani. Naša prijazna ekipa bo z veseljem odgovorila na vsa vaša vprašanja in vas popeljela v svet Vode Vila – prave čarovnije narave. 

 

čista pitna voda