07. junij 2018

Čiščenje na domu – temeljno in globinsko čiščenje ter skrb za okolico

Čiščenje na domu, v režiji našega podjetja, VALINA, družba za vzdrževanje in čiščenje, d.o.o., je z našim mobilnim servisom izvedeno hitro in profesionalno. Naš mobilni servis, ki ga sestavlja ekipa strokovno usposobljenih sodelavcev, je strokovno usposobljen team, ki zna poskrbeti za temeljito čiščenje na domu in urejanje njegove okolice. Naša strokovna ekipa hitro poskrbi za kompletno snago doma, od stropa do tal, vključno z globinskim odstranjevanjem trdovratnih madežev iz sedežnih garnitur, čiščenje preprog, spalnih garnitur in vzmetnic in ostalega oblazinjenega oz sedežnega pohištva, pomivanja oken in pranja zaves. Poleg klasičnega in globinskega čiščenja sedežnih garnitur, pranja in pomivanja vseh vrst površin, so naši strokovno usposobljeni sodelavci eksperti tudi za nego in zaščito lesenega in usnjenega pohištva ter vseh vrst tal. Servis na domu, pa ne vključuje le notranjega in globinskega čiščenja sedežnih garnitur na domu, temveč tudi urejanje zunanjosti in okolice doma. Naša strokovna mobilna ekipa bo tako poskrbela za učinkovito in temeljito pranje asfaltiranih ali tlakovanih površin, pranje fasade, pometanje okolice vašega doma, obrezovanje grmičevja, zaščito vrtnih sedežnih garnitur in ograj in ekološko razvrščanje odpadkov. Prav tako, pa se lahko dogovorimo tudi za pluženje snega in posipavanje s soljo v času zmrzovanja.

 

Čiščenje na domu

 

Prosti čas in zasebnost našega doma – dve veliki vrednoti

Ljudje cenimo svoj čas, prav tako pa tudi svojo zasebnost. Skoraj vsaka oseba, ob pomisleku, da mu je prihranjen čas v sodelovanju z nami pokima z glavo, vendar so lahko posamezniki, ki ob misli glede svoje zasebnosti dobijo pomislek. Zato je pomembno, da veste, da se v našem podjetju, vedno dogovorimo za tako čiščenje na domu v takem obsegu in na tak način, ki ne bo posegal v vašo zasebnost. Naš servis bo opravil svoje delo na vašem domu, le tam kjer ne želite, in le v takem obsegu in na način kot si želite. V našem podjetju se lahko pohvalimo z izkušenim vodenjem in skrbnim izborom najzanesljivejših, strokovnih in praktično preverjenih sodelavcev, ki zanesljivo, hitro, strokovno in temeljito opravijo izključno svoje delo, v obsegu in na dogovorjen način, ter ne posegajo v vašo zasebnost, ne glede na to ali gre za globinsko čiščenje sedežnih garnitur, pomivanje tal, pranje zaves, ali vzdrževanje okolice.

 

Globinsko čiščenje sedežnih garnitur na domu po naročilu

Globinsko čiščenje vzmetnice, sedežnih garnitur ipd. na domu izvajamo z posebnimi namenskimi aparati, ki globinsko operejo vse vrste sedežnih garnitur, kavčev, vzmetnic in drugega oblazinjenega pohištva, vključno s preprogami.

 

Čiščenje oken in pomivanje stekla in steklenih površin z mobilno ekipo

Čiščenje oken, stekla in okvirjev in z nanosom zaščite, na lesene okvirje, je nujno opravilo, ki se opravlja občasno. Ker so lahko težje dosegljivi, še posebno v višjih nadstropjih stanovanjske hiše ali bivanjskega objekta, priporočamo našo izkušeno ekipo, ki usposobljena za temeljito, učinkovito in varno delo na višini. Dogovor glede čiščenja na domu pa lahko vključuje tudi globinsko pranje avtomobilskih sedežnih garnitur in avto preprog.

 

Globinsko čiščenje

 

Redno in generalno čiščenje – sami ali s pomočjo servisa?

Včasih, ko svoj dragocen čas porabimo za dnevna, tedenska ali občasna večja opravila in delo v našem domu, lahko s tem prikrajšamo svoje najbližje, za našo pozornost. Mnogi so, ko so pretehtali vrednost svojega časa, prišli do spoznanja, da jim zamujenega časa s svojimi najbližjimi ne more nihče povrniti, niti da ga ne morejo kupiti. Dela v domu, predvsem v stanovanjski hiši nikdar ne zmanjka in odločitev posameznika je, ali bo svoj dragocen čas posvetil, npr. svojemu partnerju, otrokom in staršem ali pa ga bo porabila za urejanje notranjosti in zunanjosti svojega doma. Mnogi, ki vedo, da obstaja odlična možnost, da si lahko naročijo redno, občasno globinsko ali generalno čiščenje, ali pomoč pri urejanju okolice so se odločili za sodelovanje z nami. Vsak ima svoje potrebe, nekateri potrebujejo storitve našega mobilnega servisa dnevno, drugi tedensko, da nekdo namesto njih počisti tla in pospravi stanovanje, ali občasno, ko želijo generalno očistiti svoj dom in njegovo okolico. Vsakodnevno čiščenje predstavlja vzdrževanje čistoče in redna skrb za dom, medtem ko je generalno čiščenje 2x do 4x letno in zahteva veliko več dela in tudi časa. Veliko energije in časa je potrebno vložiti, še posebno, če živite v velikem objektu, ali družinski hiši, kjer ni potrebno globinsko in generalno očistiti notranjosti hiše in sedežnih garnitur, temveč poskrbeti tudi za urejeno zunanjost in okolico. Tudi v tem primeru, se lahko obrnete na nas, saj ima naš izkušen mobilni servis in napredno tehnologijo, ki omogoča, da je delo temeljito opravljeno v najkrajšem možnem času, vi pa si lahko privoščite dragocen pogovor z svojimi starši ali druženje s svojimi otroci. Lahko pa ste celo ena izmed tistih oseb, ki vam lahko dodaten čas služil kot počitek in regeneracijo ali pa boste prihranjen čas porabili za pripravo na svoje delo, kar vam lahko bistveno izboljša vaše osebno življenje oz vam potencialno omogoči odlično poslovno priložnost. Konec koncev vsak zase ve, kako bi si želel izkoristiti svoj dodaten prosti čas.