Čiščenje gumenjaka in čolnov: čistilo in sredstva za zaščito plovil

02. november 2017

Čistilo za gumenjakeČe želite, da bo vaš gumenjak v sezoni in po zaključku sezone zaščiten, morate poskrbeti za primerno čiščenje gumenjaka. Čiščenje čolnov in gumenjakov bo s primernimi čistili in sredstvi za čiščenje enostavno in hitro, vaš gumenjak pa bo popolnoma zaščiten. V podjetju Glaso d. o. o. smo generalni zastopniki in strokovnjaki za mešanje avto lakov in barv Glasurit. Poleg tega pa vam ponujamo ostale storitve (na primer car wrap) in izdelke, ki so primerni tako za ljubiteljsko kot tudi profesionalno rabo. V naši spletni trgovini boste tako dobili osebno varovalno opremo, avto kozmetiko, sredstva za čiščenje in zaščito plovil, avto lake itd.


Kako poskrbeti za čiščenje gumenjaka med in po koncu sezone?

Čiščenje čolnov in gumenjakov zna biti prava nočna mora. Vendar bo primerna nega gumenjaka poskrbela, da bo vaš gumenjak zaščiten in pripravljen na vožnjo. Čistila za gumenjake morajo biti nevtralna, saj v nasprotnem lahko poškodujejo površino gumenjaka. V našem prodajnem programu boste našli kvalitetna in učinkovita sredstva in čistila za gumenjake, ki bodo vašemu gumenjaku dala novi sijaj. Izbirate lahko med različnimi čistili za gumenjake, pastami in spreji, na voljo pa so tudi pripomočki za čiščenje gumenjakov, med drugim čistilne gobice in krpice. Izredno priljubljen in prodajan je set za čiščenje gumenjakov, ki vsebuje čistilo za gumenjake Meguiar's Deck cleaner M68, nano gobico, ki jo lahko razrežete na manjše dela in mikro krpo dimenzij 40 x 40 cm. Set za čiščenje gumenjaka vsebuje vse, kar potrebujete za primerno nego. Z nano čistilno krpico boste zlahka odstranili ostanke katrana, zračne rje, insektov ipd. ter poskrbeli, da bo površina čista. Čistilo bo poskrbelo za učinkovito odstranitev trdovratne umazanije in za zaščito gumenjaka. Čistilo za gumenjake lahko, za razliko od nekaterih drugih čistil in zaščit za gumenjake, uporabljate tudi na soncu.


Marine program: zaščita za gumenjake in sredstva za čiščenje čolnov

Čiščenje gumenjakaČe potrebujete primerno čistilo za gumenjake oziroma čiščenje gumenjaka, vas vabimo, da si ogledate Marine program. V ponudbi Marine programa boste našli najrazličnejša kvalitetna sredstva za brušenje, maskiranje, poliranje in voskanje, vzdrževanje in nego površin vašega gumenjaka oziroma plovila ter vse, kar potrebujete za varnost na krovu.


Ugodna cena čistil za čiščenje gumenjakov in čolnov

V spletni trgovini podjetja Glaso d. o. o. boste lahko dobili čistila za čiščenje gumenjaka, zaščito za plovila in vse, kar potrebujete za čiščenje čolnov po ugodni ceni. Svoj nakup lahko hitro in enostavno opravite kar iz udobja vašega doma. Nam pa dovolite, da poskrbimo za hitro dostavo naročenih čistil ali sredstev za čiščenje in nego gumenjakov.

 

Preverite tudi pondubo čistil za alu platišča: http://www.vsi.si/glaso/cistilo-za-alu-platisca