15. oktober 2015

Centrirka - centrirni stroj za pnevmatike nepogrešljiva vulkanizerska oprema

 

Centrirni strojCentrirka oz. centrirni stroj za pnevmatike predstavlja nepogrešljivo opremo za avtomehanične in vulkanizerske delavnice. Centriranje oziroma uravnoteženje pnevmatik in platišč je izravnavanje sil glede na os platišča, ki se pojavijo pri vrtenju zaradi neenakomerne razporeditve mase tako na pnevmatiki kot na platišču. Neuravnoteženost koles opazimo kot tresenje, ki se prenaša preko volana in karoserije ter se največkrat pojavi zaradi neenakomerne obrabe pnevmatik. Centriranje gum se izvaja na strojih za centriranje, ki med rotacijo gum in platišč merijo sile na osi in kot rezultat prikažejo ustrezno mesto in maso potrebnih uteži, ki jih vulkanizer nato ustrezno pritrdi na platišče.
Avtomehaniki in vulkanizerji pri svojem delu uporabljajo različna orodja. Na eni strani gre za čisto običajno orodje, ki ga najdemo v vsaki delavnici, na primer za kladivo, klešče in izvijač, na drugi strani pa za specialno orodje, ki ga ni moč zaslediti v drugih tipih delavnic. Med takšnimi orodji sta montirka in centrirka. Vulkanizerski set za demontažo, montažo in centriranje pnevmatik je nujna oprema vsake vulkanizerske delavnice.


V podjetju Pnews center vam po ugodnih cenah zagotovimo centrirni stroj za pnevmatike priznanih proizvajalcev Cormach in Olimp. Poleg teh vam nudimo še bogato ponudbo preostale vulkanizerske opreme. Večina izdelkov se nahaja v katalogu na naši spletni strani, vse si pa lahko ogledate v naši trgovini v Tolminu.

 

 

Centrirka za gume osebnih in tovornih vozil – ugodna cena

Vulkanizerska oprema podjetja Pnews d.o.o. vključuje številne modele centrirnih strojev, med njimi tudi centrirni stroj za pnevmatike vrhunske kakovosti, ki deluje brezhibno, je robusten, nudi pa tudi široko izbiro dodatkov. Centrirka gum je lahko polavtomatska ali avtomatska, za osebna ali tovorna vozila, s kolesi nadzora in blokiranja roke. Omogoča delo na platiščih do premera 1000 mm in omogoča notranje in zunanje vpenjanje zmogljivosti.


Centrirni stroj za pnevmatike lahko dobite ob naročilu takoj, drugo opremo v okviru te ponudbe pa vam lahko naročimo, če nas kontaktirate po telefonu, elektronskem naslovu ali ob osebnem obisku v naši poslovalnici.


Centrirka pa je lahko vaša po še bolj ugodni ceni. Če se odločite za komplet, v katerem boste poleg centrirke dobili še montirko, boste pri nakupu prihranili. Za lažje delo, ki vam ga zagotavljata brezhibni montirka in centrirka, si privoščite kakovostni vulkanizerski set Werther. Ne bo vam žal – cena kompleta je resnično ugodna. Obiščite nas in se prepričajte.

 

Vabljeni tudi k ogledu naše spletne strani.