19. december 2017

Lektoriranje: cenik je najugodnejši pri nas

lektoriranje in prevajanjeCenik za lektoriranje je v današnjem času pomemben, kot so pomembni vsi drugi ceniki. Včasih so ljudje lektoriranje razumeli kot bolj poceni dejavnost, kjer ni najbolj pomembno, ali je cena nekoliko višja ali nižja. Danes pa je na pohodu velika draginja, zato je dobro, da nam vsaj tu in tam (kjerkoli!) uspe opraviti dober posel. Pri nas je to povsem mogoče, saj je tarifa za lektoriranje na našem ceniku za lektoriranje res ugodna. Še posebej pa je ugodna za študente, ki lektoriranje in prevajanje potrebujejo pred diplomo, saj sta tam potrebna lektoriranje besedila in prevod diplomskega povzetka v angleščino. Tisti, ki slednjega ne potrebujejo, se pogosto odločijo za lektoriranje in tehnični pregled, saj mora biti diplomska naloga formalno usklajena s pravili o urejanju diplomskih nalog, ki jih predpisujejo fakultete.

 

 

Lektoriranje: cenik, ki vam bo morda celo všeč

Čeprav ljudje v tem potrošniškem svetu preveč ne ljubimo cenikov, vam bo morda naš cenik za lektoriranje vendarle všeč. Če namreč potrebujete lektoriranje diplomskih nalog, vas bo cena mogoče navdušila. Po naših informacijah lahko pri določenih ponudnikih, ki lektoriranja besedila ne ponujajo tako ugodno kot mi, isto storitev plačate tudi do šestkrat dražje. Verjetno je prav to razlog, zakaj se za lektoriranje in prevajanje ali pa za lektoriranje in tehnični pregled pri nas odloča tako veliko strank.

 

 

Lektoriranje besedila pri nas poteka hitro

Nekoč smo na internetu prebrali, da je poceni lektoriranje počasno lektoriranje, hitro lektoriranje pa naj bi bilo drago lektoriranje. V našem primeru to niti slučajno ne drži. Čeprav je tarifa za lektoriranje na našem ceniku za lektoriranje v trenutku objave tega teksta najnižja v državi, delamo nadpovprečno hitro. Kdor lektoriranja besedila namreč opravi enako dobro, a hitreje kot njegov konkurent, si lahko privošči nižjo ceno, a bo v istem času še vedno isto zaslužil. In prav zato smo lahko cenovno tako ugodni.

 

lektoriranje cenik