Toplotna črpalka za centralno ogrevanje in hlajenje hiše – cenik

16. november 2017

Toplotna črpalka za centralno ogrevanjeToplotna črpalkaEVJ Elektroprom trgovina, proizvodnja, instalacije d.o.o., s skrajšanim nazivom EVJ Elektroprom d.o.o., se ukvarja s prodajo toplotnih črpalk za centralno ogrevanje, biomase, inštalacij, vodovodov, gradnjo hiš, kabelske tv in klim. Naše poslanstvo je ponuditi kvalitetne toplotne črpalke za ogrevanje in sanitarno vodo, ki bodo zagotovile našim strankam prijetno in udobno bivanje v njihovih domovih. Toplotne črpalke za centralno ogrevanje so prihodnost ogrevanja in skrbijo za okolje v katerem živimo saj za delovanje izkoriščajo obnovljive vire iz okolice. Z uporabo toplotnih črpalk ni prekomerne porabe energije, obenem pa je prihranek pri toplotnih črpalkah za ogrevanje hiše izjemno velik. Na našem ceniku toplotnih črpalk za ogrevanje lahko preverite, kakšna je cena. Obiščite spletni cenik toplotnih črpalk za ogrevanje in si zagotovite svojo.


Toplotna črpalka za centralno ogrevanje izkorišča obnovljive vire (zrak, zemlja, voda)

Glede na vir toplote poznamo tri različne sisteme toplotnih črpalk za centralno ogrevanje in sanitarno vodo: voda voda, zemlja voda in voda zrak. Vsem sistemom je skupno, da toplotne črpalke za centralno ogrevanje za svoje delovanje oz. toploto prostorov izkoriščajo obnovljive vire iz okolice: zemlja, zrak in voda, ki jih prenesejo v objekt in pretvorijo v energijo. Toplotne črpalke za centralno ogrevanje imajo izpopolnjen tehnološki sistem, ki omogoča tako ogrevanje kot hlajenje hiše, vse toplotne črpalke za ogrevanje pa lahko najdete na našem spletnem ceniku. Toplotne črpalke za centralno ogrevanje so tako ekološko izjemno prijazen način ogrevanja, obenem pa tudi energetsko najbolj gospodaren, saj porabijo kar 3x manj primarne energije kot ostale ogrevalne naprave. Razlog tiči v tem, da toplotne črpalke za ogrevanje hiše skoraj 75% ogrevalne energije porabijo iz okolja, brezplačno, kar pomeni da ob delovanju toplotne črpalke za centralno ogrevanje privarčujete kar nekaj denarja.


Toplotne črpalke za ogrevanje v podjetju Elektroprom – obiščite cenik

Toplotna črpalka za centralno cenikV kolikor vas zanima nakup toplotnih črpalk za ogrevanje v podjetju Elektroprom, obiščite naš spletni cenik ali nas kontaktirajte preko telefona in emaila. Naši strokovni sodelavci vam bodo z veseljem odgovorili na vaša vprašanja o toplotnih črpalkah za ogrevanje in hlajenje hiš in prepričani smo, da vas bodo dokončno navdušili za nakup. Nakup toplotne črpalke za centralno ogrevanje res zahteva malo večji izdatek, a ko boste izračunali, koliko privarčujete vsako leto boste navdušeni. Obiščite nas spletni cenik in naročite svojo toplotno črpalko za centralno ogrevanje in poskrbite za topel in prijeten dom za vašo družino.