18. avgust 2017

PVC okna REHAU – cenik priča, da gre za najcenejša PVC okna

Ali iščete najcenejša PVC okna, a se zaradi nižje cene niste pripravljeni odpovedati kakovosti? Potem vas bo navdušila cena za vrhunska PVC okna REHAU. Cenik, ki si ga lahko ogledate na naši spletni strani, vas bo o tem prepričal. Da so PVC okna in vrata REHAU prava izbira, pa vas bodo prepričale naslednje vrstice.

 

Po zaslugi najkakovostnejših materialov so okna in vrata odporna na vremenske vplive, zaradi česar je njihova življenjska doba daljša. Visoka kakovost materialov prinaša tudi odlično protihrupno zaščito in toplotno izolacijo, ki vam bo pomagala bistveno znižati porabo energije. Bolj kot je plašč zgradbe izolativen, manj energije boste potrebovali za ogrevanje prostorov. Ker je površina profila gladka in zaprta, je okno manj dovzetno za umazanijo, zato je tudi njegovo čiščenje enostavno. Potrebujemo le vodo z malo čistila in mehko krpo.
PVC okna, ki jih dobavljamo iz sistema profilov REHAU, predstavljajo odlično rešitev za vse primere: od sistemov za standardna okna vse do certificiranih sistemov profilov za okna v pasivne hiše.

 

PVC okna REHAU EURO 70 najbolj prodajana – preverite cenik

PVC okna REHAU EURO 70 predstavljajo idealno kombinacijo vrhunske kakovosti in visoko nadstandardnih toplotnoizolacijskih lastnosti. Vse pa zaokrožuje ugodna cena PVC okna. Cenik lahko preverite na spletu ali v razstavnem salonu. Prijetno zaobljeni robovi in nagnjenost na vidnem delu profilov daje profilom moderen in privlačen videz. Nadpovprečna gradbena globina 70 mm in masivna jeklena ojačitev brez najmanjših kompromisov dajeta oknom zelo dobre statistične lastnosti.

 

 

najcenejša pvc okna

Pvc okna cenik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PVC okna REHAU Brilliant Design bodo navdušila najbolj zahtevne okuse

PVC okna REHAU Briliant Design niso ravno najcenejša PVC okna, saj so namenjena strankam, ki imajo nekoliko bolj zahteven okus. Vendar vam zagotavljamo, da je nekoliko višja cena PVC okna tega vredna, saj boste dobili okno izdelano iz najkakovostnejših materialov. Cena investiciji v nakup PVC okna se vam bo kmalu povrnila. Z vrhunsko toplotno izolacijo boste namreč znatno prihranili pri stroških ogrevanja.

 

5 komorni sistem kombiniran z elegantnim videzom odraža vaš uglajen okus za popolno stanovanje. Briljantna apretura, zaobljeni robovi, loki in nagib na vidnih delih profila – vse to omogoča moderen in privlačen videz. Poleg tega je mogoče zaradi neobičajno široke palete barvnih odtenkov s sistemi REHAU Brillant-Design izpolniti najrazličnejše zahtevke za barvno izdelavo oken od klasične bele barve do veliko vrst imitacije lesenega dekorja. Sistem poleg tega kombinira visoko toplotno izolacijo z oblikovno raznolikostjo.

Obiščite Hausmart d.o.o in izberite najcenejša PVC okna in vrata vrhunske kakovosti.