12. april 2018

Cene zaročnih in poročnih prstanov so v Zlatarskem ateljeju v Mengšu dostopne

Ob nakupu zaročnega prstana cena ne bi smela igrati najpomembnejše vloge, pa vendar je tako, da smo denarno vsi omejeni in moramo zato izbirati nakit v skladu z našimi sredstvi. V Zlatarskem ateljeju v Mengšu smo za vas pripravili pestro ponudbo zaročnih prstanov po dostopni ceni, ki bodo vaši boljši polovici ogreli srce.
Poročni prstani dan danes ponovno postajajo vse bolj moderni, saj se je ritual zaroke ponovno okrepil. Zaročni prstani so lahko izdelani iz različnih materialov, kot je na primer belo zlato, rumeno ali rdeče zlato, srebro ali celo platina in titan. Seveda je zaročni prstan potrebno tudi okrasiti. Največkrat se stranke odločajo za zaročni prstan z diamantom, saj diamant predstavlja večnost in trajnost zveze med dvema zaljubljenima srcema, lahko pa se stranke odločijo za dopolnitev zaročnega prstana z drugimi dragimi kamni.


Dostopne so tudi cene zaročnih prstanov, ki so izdelani po meri

V zlatarskem ateljeju v Mengšu izdelujemo zaročne prstane tudi po meri. Vsi zaročni prstani, ki jih izdelamo pri nas, so unikatni in takšni, kot ste si jih predstavljalo. Pri izdelavi se bomo držali strankinih želja, hkrati pa radi pomagamo z inovativnimi idejami, v kolikor jih stranka želi.
Zaročne prstane po ugodnih cenah lahko izdelamo iz najrazličnejših kovin. Najugodnejše so cene zaročnih prstanov izdelanih iz srebra. Gre za žlahtno kovino, ki je obstojna in jo je lahko oblikovati. Srebrne zaročne prstane lahko kombiniramo tudi z drugimi materiali. Zaročnemu prstanu lahko dodamo diamant in druge drage kamne, nekateri pa se odločajo za malo bolj eksotične kombinacije in zaročnemu prstanu dodajo tudi les ali celo usnje.
Seveda pa niso ugodne zgolj cene srebrnih zaročnih prstanov. V Zlatarskem ateljeju v Mengšu izdelamo tudi zaročne prstane iz drugih materialov. Zelo popularni so tudi zaročni prstani iz belega zlata, ki svoj sijaj ohranijo dolgo časa, stranke pa se velikokrat odločijo tudi za zaročni prstan iz titana, ki je izjemno odporen ter tako obstojen.


Pestra je tudi ponudba moških zaročnih prstanov po dostopni ceni

Če je bila včasih tradicija, da morajo moški vprašati za roko svoje izbranke pa se v modernem svetu spreminja tudi to. S tem namenom vam v Zlatarskem ateljeju v Mengšu ponujamo tudi zaročne prstane za moške, ki bodo vašo boljšo polovico naravnost očarali. Drage dame, opogumite se in si oglejte našo zbirko moških zaročnih prstanov! Seveda lahko tudi zaročni prstan za vašega izbranca izdelamo po dostopni ceni po meri. V Zlatarski atelje prinesite skico prstana, ki ga želite in veliko idej o katerih bomo lahko razpravljali. V primeru, da skice ne boste imeli, nam lahko veliko pomagate že samo s fotografijo prstana, ki bi ga želeli.

 

Moški zaročni prstanCene zaročnih prstanov v Ljubljani


Pestra izbira poročnih prstanov po iz različnih materialov z dodatki diamantov

V Zlatarskem ateljeju v Mengšu pa ne ponujamo zgolj zaročnih prstanov, pač pa se lahko stranke odločajo tudi za naročilu drugega nakita. Še posebej popularni so poročni prstani, ki jih lahko prav tako izdelamo po naročilu. Stranke lahko izbirajo med različni materiali – zelo popularni so poročni prstani iz belega zlata, ponujamo pa še rumeno in rdeče zlato, platino in srebro. Poleg tega se lahko stranke odločijo tudi za izdelavo poročnih prstanov iz nekoliko bolj nenavadnih materialov, kot je na primer kombinacija žlahtne kovine in usnja ali celo lesa.
Poročni prstani po meri se ne morejo primerjati s poročnimi prstani, ki jih lahko kupimo v trgovini, saj so omenjeni prstani izdelani natančno po željah in pričakovanjih stranke. Pri poročnih prstanih je to izjemnega pomena, saj le-ti predstavljajo nakit, ki simbolizira večno ljubezen in trdnost zakonske zveze, zakonca pa se prstanov tako ne smeta nikoli naveličati.


Pred naročilom zaročnega prstana po ugodni ceni se s strankami posvetujemo

Pred naročilom zaročnih prstanov vas vabimo, da se oglasite v našem zlatarskem ateljeju v bližini Ljubljane, kjer si lahko zaročne pristane ogledate v živo ali pa nam predstavite idejo o samo vašem unikatnem zaročnem ali poročnem prstanu. Ob prihodu v atelje lahko s seboj prinesete skico prstana, ki si ga želite, prav tako pa nam lahko delo olajša že samo fotografija podobnega prstana ali detajla na prstanu, ki bi ga radi inkorporirali v vaš poročni ali zaročni prstan. Naši zlatarji vam bodo pri dizajniranju prstana pomagali s svojimi idejami in izkušnjami, svetovali pa vam bodo tudi pri izbiri kovine ali drugega materiala, ki bo zadovoljil vse vaše želje, primeren pa bo tudi cenovnemu razredu, ki ste ga izbrali. Z nami se lahko pogovorite tudi o zaročnih prstanih iz titana, ki so izjemno trpežni in se enostavno oblikujejo. Seveda pa vam bomo zaupali tudi cene zaročnih prstanov, ki so zmeraj dostopne. V primeru dodatnih vprašanj vas vabimo, da nas pokličete po telefonu ali pa nam pišete po e-pošti. na vsa vprašanja vam bomo odgovorili hitro ter vam tako pomagali do prstana, ki bo kot iz sanj.