15. maj 2017

cene klimatskih napravCene klimatskih naprav naj bodo primerno izbrane


Cene klimatskih naprav na tržišču se razlikujejo, zato bodite pri nakupu pozorni tudi na to. Pozanimajte se o kvaliteti klima naprave, o usposobljenosti monterjev, cene klimatskih naprav naj vključuje garancijo in servis, pametno pa je tudi vprašati, kakšna je cena montaže klime. Vsi to so namreč faktorji, ki določijo končno ceno klime in nam pomagajo pri odločitvi.


Cene klimatskih naprav in kvaliteta


Kot pri vseh stvareh je kvaliteta tudi na področju hladilnih in ogrevalnih sistemov povezana s ceno klimatskih naprav. Najnižja cena klime po navadi pomeni slabše materiale, slabo izdelavo, več porabe, pogosto kvarjenje, nezadosten servis in manj funkcij, kar lahko na koncu stroške celo zviša, kot če bi izbrali srednjo ali višjo ceno klimatskih naprav.
V podjetju Iblo vam nudimo klimatske naprave LG, ki predstavljajo idealno razmerje med kvaliteto klime in ceno. Napredna tehnologija omogoča najvišjo stopnjo energetske učinkovitosti in najboljšo izrabo energije. LG klime uporabnike ščitijo pred vonjavami, bakterijami, alergijami, virusi in poskrbijo za čist in zdrav zrak v prostoru. Ne glede na visoke zunanje temperature, prostor ohladijo tako, da vam bo udobno tudi v izjemno vročih dneh. Klimatske naprave uporabljamo s pametnimi tehnologijami, nameščanje pa je preprosto in ne pokvari videza vašega prostora. V kolikor klimatske naprave ne morete vgraditi na steno, lahko med ponudbo LG klim izberete tudi stropno-talne klimatske naprave.

 

klima cena


LG klima – cena vključuje več prednosti


Cene klimatskih naprav LG:

  • odražajo visoko kvaliteto svetovno priznanega prodajalca, ki ne razočara,
  • klime niso več moteč element v stanovanju in neprivlačna »škatla«, ki moti pogled; s klasičnimi linijami in elegantnimi zaključki ter pozornostjo do detajlov pomenijo LG klimatske naprave dodatek vašemu domu,
  • cena klime zagotavlja učinkovito delovanje v vseh pogojih; tudi ob ekstremnih temperaturah zmore v prostoru zagotoviti udobno svežino; veliko modelov pa je pozimi mogoče uporabiti tudi za ogrevanje, kar je nedvomno prednost, saj je ogrevanje s klimatsko napravo zelo učinkovito in porabi manj energije kot druge ogrevalne enote;
  • na voljo je veliko različnih modelov, med katerimi je gotovo tak, ki vam bo ustrezal,
  • poskrbimo tudi za strokovno montažo klime cena je ugodna!


Cenik klima naprav podjetja si lahko ogledate na naši spletni strani ali nam pišete. Zmeraj smo vam na voljo za svetovanje, če imate težave pri izbiri. Vse cene klimatskih naprav vključujejo tudi večletno garancijo za brezhibno delovanje, ob težavah vam je naš servis na voljo, poskrbimo pa tudi za redno čiščenje, s katerim izboljšamo delovanje in podaljšamo življenjsko dobo vaše naprave.