31. januar 2017

Cene KLIMatskih naprav ugodne: cenik na voljo na spletni strani


Cene klimatskih naprav so odvisne od različnih dejavnikov. Med njimi je treba izpostaviti predvsem tip naprav glede na vgradnjo (stenske, samostoječe, kasetne stropne, skrite stropne ipd.), proizvajalca oziroma znamko, učinkovitost naprav in nekatere dodatne funkcije, za katere se je mogoče odločiti ob nakupu klimatske naprave. Cena je torej povezana z različnimi lastnostmi naprav, pri čemer pa cene klimatskih naprav ni nujno premo sorazmerna s kvaliteto. Tudi pri zelo kakovostnih znamkah so mogoče ugodne cene klimatskih naprav.

 

cena klimatkse naprave


Dostopne cene klimatskih naprav Daikin, znanih po svoji kakovosti


V podjetju Airabela si prizadevamo, da bi monterjem in njihovim strankam zagotovili resnično vrhunske klima naprave. Cena tako ni dejavnik, ki bi bil pri oblikovanju naše ponudbe najpomembnejši, saj v prvi vrsti upoštevamo učinkovitost  naprav in njihov doprinos k večjemu udobju bivanja. Vendar pa si kljub temu želimo, da bi vam lahko ponudili cenovno čim bolj dostopne klimatske naprave. Cena in kvaliteta oziroma razmerje med njima je torej tisto, kar nas najbolj zanima. Na podlagi upoštevanja tega razmerja dajemo prednost proizvajalcu Daikin. Gre namreč za znamko, ki združuje resnično vrhunske in zelo zmogljive klima naprave, cena pa je obenem dostopna zelo širokemu krogu kupcev. V naši ponudbi najdete različne tipe in modele klimatskih naprav Daikin. Njihove skupne lastnosti so velika prilagodljivost zunanjih in zelo enostavna uporaba notranjih enot ter nadpovprečna učinkovitost. Vse to poskrbi za izboljšanje kvalitete bivanja. Vas zanimajo podrobnejše informacije glede določenega tipa klimatske naprave? Ljubljana, kjer se nahaja sedež našega podjetja oziroma naša trgovina, je tudi kraj, kjer vam nudimo brezplačno svetovanje in shematski prikaz delovanja naprav.

 

klimatske naparve cenik

Nadgradnja klimatske naprave: cenik odvisen tudi od želenih funkcij


Na cene klimatskih naprav med drugim vplivajo tudi dodatne funkcionalnosti, ki jih končni uporabniki želijo oziroma potrebujejo. Z WiFi-vmesnikom, ki omogoča upravljanje na daljavo, je denimo mogoče kupcem zagotoviti precej več udobja in svobode pri uporabi klimatske naprave. Cenik klimatskih naprav je torej odvisen od določenih spremenljivk, zato težko govorimo o konkretnih zneskih, vendar vam lahko kljub temu zagotovimo, da so cene klimatskih naprav, ki vam jih ponujamo, zelo konkurenčne – in to ne glede na tip klimatske naprave. Cenik z okvirnimi cenami si lahko ogledate tudi na naši spletni strani. Poleg tega pa smo pravi naslov tudi v primeru, da vas zanima kakovostna toplotna črpalka za ogrevanje. Tudi cena toplotne črpalke, ki vam jo zagotavljamo, vas bo prijetno presenetila, po potrebi pa vam podrobneje razložimo delovanje toplotne črpalke in vas opremimo z drugimi informacijami.


Vrhunske toplotne črpalke, prezračevalni sistemi in klimatske naprave v Ljubljani, Šmartinska cesta 58a, Airabela – veleprodaja.