05. junij 2017

V podjetju Atlas Trading d.o.o. vam ponujamo toplotne črpalke po ugodni ceni

V podjetju Atlas Trading d.o.o. vam ponujamo kvalitetne in vzdržljive hladilne in ogrevalne sisteme. Ker se zavedamo, kako pomembna je energija, ki jo imamo, smo v podjetju osredotočeni na to, da energijo, ki nam je na voljo, kar se da izkoristimo, hkrati pa z njo nismo potratni. Naši sistemi hlajenja in ogrevanja so tako varčni in učinkoviti.

 

 

Ugodna cena toplotne črpalke in naravi prijazno delovanje

 

Razmišljate o nakupu toplotne črpalke? Odločitev je definitivno prava, saj toplotna črpalka dan danes predstavlja enega izmed najbolj ekonomičnih in hkrati najučinkovitejših sistemov ogrevanja. Energijo, ki jo toplotna črpalka za delovanje potrebuje, pridobiva iz enega od treh medijev – vode, zraka ali zemlje. Toplotna črpalka tako nudi okolju prijazen vir toplote za ogrevanje prostorov ali sanitarne vode.

 

 

Cena v ceniku toplotne črpalke je relativno nizka, ugodno pa je tudi samo ogrevanje s črpalko

 

Cena same toplotne črpalke je relativno nizka. Ob nakupu toplotne črpalke pa se je potrebno zavedati, da ob tem ni pomembna zgolj cena toplotne črpalke, saj bomo prihranili tudi na ogrevanju. Za delovanje toplotne črpalke namreč ne potrebujemo olja, plina ali nafte, saj bo toplotna črpalka energijo za ogrevanje pridobila iz naravnega medija, ki je zastonj, zraven tega pa je tudi naravi prijazen. Cenik toplotne črpalke, ki vas zanima si lahko ogledate na naši spletni strani. Seveda nas za cenik toplotnih črpalk lahko poprosite tudi po e-pošti, zaupali pa vam ga bomo tudi po telefonu.

 

 

Prepričajte se o strošku investicije v toplotno črpalko

 

Zraven cene toplotne črpalke pa je pomembna tudi cena investicije v toplotno črpalko. Seveda je cena odvisna od tega, za kakšno toplotno črpalko se boste odločili. Najugodnejša je navadno cena toplotne črpalke zrak – voda. Črpalka je zmogljiva in deluje tudi pri nižjih temperaturah. Zraven tega, da z njo prostor ogrevamo, ga lahko tudi hladimo. To naredimo tako, da iz prostora, ki ga želim ohladiti s pomočjo toplotne črpalke odvajamo toploto in jo prenesemo v prostor, ki ga želimo segreti. Cena investicije v toplotno črpalko je glede na prednosti in ugodnosti, ki nam jih toplotna črpalka ponuja, relativno majhna. Zraven izjemno ekonomičnega in učinkovitega ogrevanja pa bomo pripomogli k boljšemu bivalnemu okolju in bolj zdravi naravi.

 

cena toplotne črpalketoplotna črpalka cenik

 

Cenik toplotne črpalke si lahko ogledate na naši spletni strani

 

Oglejte si ponudbo toplotnih črpalk na naši spletni strani, kjer si lahko ogledate tudi cenik toplotne črpalke. Za dodatna vprašanja o ceni toplotne črpalke in o njenem delovanju smo vam zmeraj dosegljivi po telefonu in e-pošti. Veseli pa bomo tudi obiska v naši poslovalnici, kjer se o cenah v ceniku toplotne črpalke lahko prepričate na lastne oči in se z nami pogovorite o toplotni črpalki, ki vas zanima.