13. april 2018

Cene oken v podjetju Marles so dostopne, a pa se lahko pohvalijo z vrhunsko kvaliteto

Okna pravzaprav predstavljajo ogledalo stavbe, saj ne le omogočajo dotok svetlobe v notranje prostore stavb, pač pa delujejo tudi kot okras na naših fasadah. Pri izbiri oken je izjemno pomembno, da smo pozorni na njihovo izolativnost – tako toplotno kot tudi zvočno, pa tudi na protivlomno varnost, ki jo okna zagotavljajo. Zraven naštetih karakteristik priporočamo tudi, da so okna izdelana iz naravnih materialov, ki dihajo in tako zagotavljajo zdravo bivanje v prostoru.
V podjetju Marles izdelujemo lesena okna in alu les okna, ki se lahko pohvalijo z izjemno kakovostjo in dolgo obstojnostjo. Stranke lahko poljubno izbirajo med različnimi dimenzijami oken, barvami okvirjev ter tipi lesa, dostopna pa je tudi cena oken. Stranke lahko izbirajo med naslednjimi vrstami lesa: smreka, jelka, macesen, bor, hrast in merantij, seveda pa je možna tudi kombinacija več različnih tipov lesa. Les, ki ga pri izdelavi oken uporabimo je izjemne kakovosti ter se lahko pohvali z natančno obdelavo. Les dodatno obdelamo še z barvani in drugimi sredstvi, ki les ščitijo pred vlago in lesnimi škodljivci. Vsa sredstva, ki jih pri obdelavi lesa uporabljamo so okolju prijazna, cena oken pa kljub vrhunski izdelavi ostaja ugodna.


V ceno oken je vštet tudi zanesljiv protivlomni sistem, ki vaše stanovanje ohranja varno in nedotaknjeno

Zraven cene okna je pomembna tudi varnost, ki ga okno zagotavlja. V podjetju Marles zato poskrbimo za odlično protivlomno varnost naših oken. Z uporabo vrhunskih in trdnih materialov ter protivlomnih stekel zagotovimo skoraj 100% protivlomno varnost oken. Povečano protivlomno zaščito dosegajo MARLES okna tudi v načinu zračenja s posebnim pogonom okovja, ki omogoča motorno krmiljeno zapiranje okenskega krila obenem pa tudi vzporedni odmik okenskega krila za približno 6 mm. Tudi v takšnem odprtem načinu je sistem certificiran za protivlomno okno do standarda RC2.


Okna lahko znatno vplivajo na ceno goriva, ki jo bomo morali plačati ob polnjenju rezervoarjev

Seveda pa lahko okna vplivajo tudi na višino stroškov, ki jih bomo imeli za ogrevanje stanovanja. Pomembno je, da so okna dobro izolativna in tako preprečujejo dotok hladnega zraka v prostor pozimi ter dotok toplega zraka v prostor poleti. Stroški ogrevanja in hlajenja stanovanja bodo tako optimalni. Zraven tega pa je pomembno tudi, da okna prostor izolirajo pred hrupom iz zunanjosti.

 

Okna lesena cena Katera lesena okna izbrati?


Tudi cena les alu oken je ugodna, okna pa se lahko pohvalijo z odličnimi lastnosti

Veliko strank se odloča za kombinacijo lesa in aluminija. V primeru naročila alu les okna, cena okna ostaja ugodna, okno pa pridobi najboljše karakteristike obeh materialov. Okna z ALU oblogo so enostavna za vzdrževanje in čiščenje in obstojna tako v vseh vremenskih pogojih, prav tako pa so odporna na mehanske vplive.


Okna, ki jih izdelujemo pri nas so moderno grajena in sestojijo iz ravnih linij

V podjetju Marles pa se ne moremo pohvaliti zgolj z dostopnimi cenami oken, pač pa tudi z izjemno dovršenim in modernim dizajnom. Naša okna sestojijo iz ravnih linij, ki jih dopolnjujejo ostri robovi, okna pa se tako odlično podajo na vse moderne zgradbe in jih tako tudi dopolnijo. Poudarjene so ravne linije robov in zaključkov okenskega krila. Zunanja linija in design aluminij maske je načrtovana in prilagojena da maksimalno poudari arhitekturo zgradbe, predvsem pa zaradi poravnane linije alu-steklo usklajeno deluje z fasadnimi detajli.


Pasivnost naših oken je dokazana tudi z različnimi certifikati

Ker nam je kakovost v podjetju izjemno pomembna ves čas sodelujemo s podjetji, ki proizvode testirajo ter jih opremljajo z različnimi certifikati. V podjetju Marles se tako lahko pohvalimo s certifikatoma PASSIVHAUS in IFT ROSENHEIM. Slednji predstavlja certifikat posamičnih izkazov toplotnih prehodnosti oken, ki je preverjen s strani IFT Rosenheim kot notificiranega instituta. Certifikat PASSIVHAUS pa opredeljuje standarde za pasivno gradnjo in nadzor nad izvedbo gradnje. S pridobitvijo omenjenega certifikata tako dokazujemo, da tako naše leseno kot les-alu okno dosega vse potrebne standarde, da je klasificirano kot pravo pasivno okno in ne le kot okno, ki je primerno za pasivne gradnje.
Vas zanima več o ceni oken? Obiščite našo spletno stran in se prepričajte o pestri ponudbi oken različnih dimenzij. V primeru, da še vedno ne veste, katero okno izbrati, smo vam na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo na vsa vaša vprašanja odgovorili hitro in natančno ter vam tako pomagali do pravilne odločitve o nakupu okna.
Veseli pa bomo tudi vašega obiska v našem salonu, kjer si lahko okna ogledate v živo ter se z nami pogovorite o ceni okna ter o karakteristikah, ki vas pred nakupom še zanimajo. S strokovnjaki, ki vas bodo sprejeli v trgovini pa se lahko pogovorite tudi o obnovi lesenih oken, v kolikor le-to potrebujete, koristne nasvete pa vam bomo zaupali tudi o samem vzdrževanju okenskih okvirjev in njihovem čiščenju.