15. marec 2016

Izpit za avto – cena

Verjetno glavni kriterij pri izbiri šole vožnje je izpit za avto – cena. Cena izpita za avto lahko za kandidata pomeni velik zalogaj, zato kandidatom v Avtošoli 3D  (šola vožnje Ljubljana) poskušamo tega omiliti s paketi ugodnosti. Kaj sploh vključuje cena izpita za avto? Na poti pridobivanja vozniškega dovoljenja se kandidat najprej sreča s tečajem CPP, sledi zdravniški pregled, nato prva pomoč in izpit CPP. Cena tečaja CPP je odvisna od izbire šole vožnje. Avtošola 3D  za kandidate, ki se odločijo nadaljevati vožnjo pri nas, nudi ugodnejšo ceno tečaja. Ostale omenjene obveznosti imajo, z nekaj odstopanji pri zdravniškem pregledu, enotno ceno za vse kandidate. Izpitu CPP pa sledijo ure vožnje. Te za kandidate pomenijo največji zalogaj, so torej največji sestavni del cene izpita za avto. Ura vožnje – cena je torej tisti dejavnik, ki kandidata prepriča kdaj se bo odločil opravljati izpit. Cena ure vožnje torej ne vpliva le na izbiro šole vožnje, temveč tudi na odločitev, kdaj se bo za pridobivanje izpita sploh odločil.

Cena izpita za avto

Cena ure vožnje v avtošoli

Kot omenjeno, se pri vprašanju, kako do izpita, ponavadi pojavi še vprašanje cene izpita za avto in takoj za tem cene ure vožnje v avtošoli. Ker je ravno izpit za avto – cena tista, ki kandidata močno obremeni, imamo v Avtošoli 3D (šola vožnje Ljubljana) več paketov ugodnosti. S temi je odgovor na vprašanje, kako do izpita, takoj nekoliko lažji. Največji del cene izpita za avto je torej cena ure vožnje. Teh pa mora kandidat tako za B, kot tudi za A kategorijo opraviti najmanj 20 preden pristopi k izpitni vožnji. Cena izpita za avto pa je odvisna tudi od izbrane kategorije. Cena ure vožnje se z višanjem A kategorij stopnjuje. Tako za B, kot tudi za A kategorije pa poskrbimo s cenami ur vožnje v Avtošoli 3D. Cena ure vožnje v Avtošoli 3D je, ne glede na kategorijo, za kandidate nižja, v kolikor se kandidat odloči za paket ur. Prav tako pa s cenami ur vožnje v Avtošoli 3D poskrbimo za študente in dijake, ki so deležni še dodatnih ugodnosti.

Poleg cene ur vožnje pa v Avtošoli 3D dajemo poseben poudarek predvsem na kakovost predavanj in praktičnih ur vožnje ter na varno usposabljanje za voznika.