22. februar 2016

CPP cena in prijava

Predavanje CPP je eden izmed prvih korakov na naši poti do našega vozniškega izpita. Cena CPP je v naši avto šoli 3D odvisna od kategorije v kateri opravljate izpit in od tega ali boste z učnimi urami vožnje nadaljevali pri nas. Vse koristne informacije in kako se prijaviti najdete na naši spletni strani.

 

Prijava na CPP predavanja v 3D šoli vožnje Ljubljana

Tečaj cestno prometnih predpisov lahko v 3D šoli vožnje Ljubljana opravljate vsake štirinajst dni. Prijava na CPP poteka kar preko naše spletne strani, kjer izpolnite prijavnico kdaj želite obiskovati tečaj  cestno prometnih predpisov. Ko opravite prijavo na CPP v sedmih delovnih dneh obiskujete 20. ur tečaja, kjer vas pripravimo na teoretični CPP izpit, ki ga morate opraviti pred republiško komisijo. Prijava na CPP je preprosta preko naše spletne strani, če pa imate še kakšno vprašanje pa nas pokličite in z veseljem vam bomo nanj odgovorili.

CPP cena

Kako do nižje cene CPP predavanj

Opravljanje vozniškega izpita je lahko velik zalogaj za našo denarnico in vsak evro šteje. Če želite nižjo CPP ceno tečaja, vam jo z lahkoto lahko zagotovimo. Nižja cena CPP tečaja pripada vsem kandidatom, ki bodo tudi nadaljevanje Prijava na CPP tečaj pri avtošoli 3D je vesekakor dobra odločitev.

 

Kako poteka izpit CPP

Po prijavi na CPP in uspešno opravljenih predavanjih kandidate čaka še CPP izpit. Novost, ki jo tudi prinaša naša nova obsežna zakonodaja, pa predvideva zaključek tečaja cestno prometnih predpisov brez pisanja testov cestno prometnih predpisov (društveni testi CPP). Torej izpit CPP lahko po novem kandidati rešujejo  le pred pristojno republiško izpitno komisijo. Izpit CPP se od leta 2015 naprej rešuje preko računalnika, in sicer kandidat izpolnjuje elektronske pole.

Cena CPP tečaja je seveda odvisna od tega za katero kategorijo opravljate vozniški izpit, na območju katerega izpitnega centra boste opravljali vozniški izpit ter, ali boste z izobraževanjem nadaljevali v že vpisani šoli vožnje. Ceno CPP in prijavo na CPP tečaj pa najdete na naši spletni strani kjer se nahajajo tudi vse ostale koristne informacije v zvezi z opravljanjem vozniškega izpita.