29. september 2017

Kvaliteten in ugoden tisk poslovnih in ostalih vizitk ter grafično oblikovanje vizitk

 

tiskanje poslovnih vizitkV podjetju Camera d. o. o. imamo ogromno izkušenj z digitalnim tiskom vizitk. Mnoge zadovoljne stranke so nam zaupale izdelavo (grafično oblikovaje in tisk) poslovnih in ostalih vizitk. Zakaj nam ne bi zaupali tudi vi? Poskrbeli bomo, da bodo vaše vizitke izdelane kakovostno, brez napak in razmazanih črt. Pri grafičnem oblikovanju vizitk bomo z veseljem upoštevali tudi vaše želje in predloge. Nudimo vam ugodno ceno za tisk in grafično oblikovanje vizitk. Poleg digitalnega tiska vizitk se ukvarjamo z digitalnim tiskom različnih vrst tiskovin (knjige, plakati, nalepke, kuverte, brošure, fotografije ipd.), med drugim poskrbimo tudi za personaliziran tisk (koledarji, voščilnice, katalogi ipd.). Na naši spletni strani si lahko ogledate našo ponudbo storitev in izveste vse, kar vas zanima o digitalnem tisku in oblikovanju vizitk in ostalih tiskovin.

 

Naredite dober vtis z unikatnimi in kvalitetno natisnjenimi vizitkami po ugodni ceni

 

Ker živimo v digitalnem svetu, kjer tehnologija vsak dan dosega nove razsežnosti, se vam morda zdi tisk poslovnih ali osebnih vizitk zastarel. Vendar temu ni tako. Ljudje, s katerimi nameravate stopiti v poslovni stik, si vas bodo z atraktivno in kvalitetno izdelano in natisnjeno poslovno vizitko zagotovo zapomnili. Digitalni tisk vizitk je lahko odlična promocija za vaše podjetje in za vas. Izredno pomemben je prvi vtis, ki ga naredimo na sočloveka ali potencialnega sodelavca, zato boste z našimi unikatnimi in estetsko dovršenimi vizitkami ta vtis zagotovo izboljšali. V našem podjetju vam nudimo ugoden cenik digitalnega tiska vizitk po ugodni ceni. Nova in sodobna tehnologija omogoča, da je delo tiskanja izredno hitro opravljeno, kvaliteta izdelka pa je primerljiva klasičnemu tiskanju. In ne le za digitalni tisk, poskrbeli bomo za celostno podobo in grafično oblikovanje vaših vizitk.

 

Tisk vizitk

 

Tisk personaliziranih tiskovin: vizitke, koledarji, voščilnice in ostalo

 

Digitalni tisk daje izvrstne rezultate tiskanja, saj za to poskrbijo profesionalni stroji, s pomočjo katerih opravljamo delo kakovostnega tiskanja vizitk in ostalih tiskovin. Vizite vam lahko natisnemo na mat brezlesni, mat premazni ali gloss papir in na različne ostale medije, nalepke, folije v črno-beli in barvni tehniki. Naša ekipa bo poskrbela za vizualno podobo vaših vizitk ali ostalih personaliziranih tiskovin, od idejne zasnove, izdelave logotipa, izbora tipografije pa vse do končnega oblikovanja in tiska vizitk. Za tiskanje vizitk do 150 komadov priporočamo digitalni tisk, za večje število izvodov pa offset. Pri nas boste dobili kvalitetno izdelane in natisnjene poslovne i osebne vizitke ter ostalo personalizirano tiskovino. Prepričani smo, da boste z našimi storitvami več kot zadovoljni, saj poleg kvalitetne izdelave in tiska poskrbimo tudi za ugodno ceno tiska vizitk.