15. maj 2017

Brezrokavniki za varnost in opaznost pri delu


Brezrokavniki, ki jih nosijo delavci, opravljajo več funkcij: varujejo, shranjujejo pomembne pripomočke, skbijo za vidljivost, toploto (brezrokavniki iz flisa ) in drugo. Velikokrat jim zaradi tega rečemo tudi varnostni brezrokavniki ali pa zaščitni brezrokavniki. Trgos vam ponuja bogato izbiro delovnih oblačil, ki vam bodo dolgo in dobro služila.


varnostni brezrokavnikiVarnostni brezrokavniki za različne poklice in delovna okolja


Pri odločitvi za (varnostni) brezrokavniki velikokrat odtehta material. Zato ponujamo pestro izbiro, kjer boste našli tisto pravo zase. Če potrebujete toploto izberite na primer Snooker topel brezrokavnik iz 100-odstotnega poliamida ali pa brezrokavnik iz flisa. Naši delovni brezrokavniki se zapenjajo na zadrgo in imajo številne žepe  velike, manjše, takšne za pisalo in za orodje. Ponujamo tudi poseben Moon obojestranski brezrokavnik (poliester/ klorovlakno in flis). Odločitev je vaša, zagotovo pa bomo našli pravi kroj in barvo za vsakogar.


Odsevni telovniki


Posebni varnostni brezrokavniki so tudi odsevni brezrokavniki, ki spadajo med visokovidljivostna oblačila. Ponujamo odsevne telovnike v rumeni in oranžni barvi. Sprednji del je nastavljiv s pomočjo ježkov. Brezrokavnik ima dva vodoravna odsevna pasova, ki obkrožata cel hrbet. Odsevne brezrokavnike se največ uporablja pri varnosti v prometu in na gradbiščih, sicer pa pri vrsti različnih poklicev, kjer je del varnosti delavca tudi njegova vidljivost v vsakršnih pogojih.


Ostala ponudba delavske opreme in oblačil


Poleg zaščitnih brezrokavnikov si oglejte še našo pestro ponubno različnih delavskih hlač  z naramnicami ali brez njih. Imajo veliko funkcionalnih žepov in kot prave delavske hlače opravljajo funkcijo delovnega pripomočka. Nadalje nudimo tudidelovno obutev,  zaščitne čelade, zaščitne maske in vso gozdarsko opremo. BrezrokavnikiPoskrbite, da boste kot delodajalec ali delavec imeli najboljšo opremo, ki je skladna z evropsko zakonodajo in nujno visoko kvalitetna.


Visoka kvaliteta po najboljši ceni


V podjetju Trgos smo specializirani za prodajo zaščitne opreme. Sodelujemo s prek 500 uspešnimi domačimi in tujimi podjetji ter se vedno trudimo, da našim cenjenim strankam ponudimo najboljšo možno ceno, zaradi česar pa nikoli ne trpi kvaliteta proizvodov. Redno imamo na zalogi večje količine proizvodov, tako da jih lahko dobite v najkrajšem možnem času.
Ponudbo varnostnih brezrokavnikov si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer so zapisane tudi šifre proizvodov. Tako bo naročilo lažje in hitrejše. Seveda nas za dodatne informacije o brezrokavnikih in drugih izdelkih vedno lahko pokličete. Doma smo sicer v Lescah, naša trgovina se nahaja na Alpski cesti 62. Veselimo se sodelovanja in vas pričakujemo.